Bakemix

Kjapp, enkel og god baking

Spiser dere glutenfrie brødvarer? Hos Mecindo har vi et godt utvalg av glutenfrie kake- og brødmikser. Med glutenfrie kakemikser unngår man ikke bare gluten og sukker, men det går veldig raskt å lage også. Vi har også brødmikser til både fint og grovt brød, så man raskt og enkelt kan ha nybakt brød på frokostbordet. 

 

 

Les mer

Bak en kake på null komma niks med kakemix.

Nå kan du bake en enkel kake, uten hvetemel og uten sukker. I våre kakemikser er hvetemel erstattet med mandelmel og FiberFin og er søtet med sukrin. Med kakemix kan du bake en  nydelig og rask kakekage, uten sukker. Kanskje vil du imponere familien med sjokolademuffins eller brownies? Med Orgran Glutenfri Sjokolademuffins mix eller Chokolade Brownie Mix, kan du servere en flott kake for familien på null komma niks.  

Brød bakt med brødmix

Glutenfritt brød fra Orgran eller Sukrin er raskt og enkelt å bake. Man trenger kun å blande brødmixen med vann, og bake brødet i den medfælgende formen. Glutenfri brødmix fra Sukrin kan kjøpes i både en liten pakke på 210 gram til et enkelt glutenfrit brød, og i en stor pakke på 1000 gram

Raske pannekaker?

Med Urtekram Pannekakemix kan du lage raske, gode og økologiske speltpannekaker. Stek pannekakene som beskrevet på pakken, legg dem i lag med f.eks. Nutella imellom og server! Familien vil elske disse økologiske pannekakene!