Intimprodukter

Viser 1 til 48 av 150 (4 sider )

Hva er god intimpleie?

Både menn og kvinner bør pleie intimområdet sitt. Ikke bruk såper med parfyme og unødvendige tilsetningsstoffer, da de kan irritere mer enn de gjør gavn. Kløe, irritasjon, utslett og sopp er kun noen av de tingene du kan oppleve hvis du ikke har en god intimpleie.

Intimpleie handler ikke kun om å holde området rent. Det handler også om å behandle og forebygge bl.a. hemoroider som veldig mange har problemer med. En hemoroide kan gjøre intimpleien vanskelig og smertefull. Dette er årsaken til at en god gel som lindrer kløe og smerter er et ideelt valg når problemet er der.

Til vask av intimområdet bør du alltid velge en intimsåpe som er ph-nøytral. Dermed forstyrres ikke den naturlige bakteriefloraen og du ungår og utørre slimhinnene. Du behøver ikke bruke en intimvask hver gang du dusjer, men bruk den gjerne et par ganger om uken.

 

Hvorfor er intimpleie viktig?

Intimpleie er viktig for å unngå kløe, irritasjon og i mange tilfeller soppinfeksjon. En god intimhygiene forebygger også luktproblemer fra intimområde. Hos kvinner er intimpleie spesielt viktig, da skjeden er spesielt utsatt for å komme i ubalanse. Skjeden har en stor bakterieflora, hvor melkesyrebakterier utgjør en stor andel. Dessverre kan mengden av melkesyrebakterier endre seg betydelig i forbindelse med menstruasjon, utflod, tørrhet og bruk av feil intimpleieprodukter. Skjedens naturlige PH-verdi er maksimalt 4,5. Det er ved nettopp denne pH-verdien at skadelige bakterier, som sopp, har det vanskelig ved å trives og leve.

Nedenfor har vi en liste med gode råd som hjelper deg med en god intimpleie:

  • Vask undertøyet ditt ved 60 grader. Ved denne temperaturen dør bakterier og sopper.
  • Velg helst undertøy av bomull
  • Bruk et vaskemiddel som er parfymefritt – kunstige duftstoffer og tilsetningsstoffer kan få pH-verdien i ubalanse.
  • Unngå tettsittende tøy, da huden ikke får luft nok.
  • Bruk alltid uparfymert intimsåpe ved vask av intimområdet.
  • Sov gjerne uten truser/underbukser. Dermed lar du intimområdets hud få luft.
  • Som kvinne skal du tørke deg forfra og bakover – aldri den andre veien, da det kan få bakterier fra endetarmen til skjeden.

 

Intimpleieprodukter til ethvert behov

I utvalget vårt av intimpleieprodukter finner du produkter mot analkløe, hemoroider, men også glidekrem og intime pleieprodukter til kvinner. Noen av produktene vi forhandler er:

En gel som er uunnværlig ved enetrams irritasjon som hemoroider, rifter og kløe. Gelen er utrolig effektiv og helt uten parfyme og animalske tilsetningsstoffer.

En vannbasert glidekrem som kan anvendes i forbindelse med sex, hvis slimhinnene er tørre. Denne glidekremen fra YES er dessuten økologisk og har en myk og fuktig konsistens.

Menstruasjonenskopper fra merkene OrganiCup og Lunette oppsamler blodet så du slipper å bruke binn og tamponger. Utover å være mye mer økonomisk er menstruasjonskoppen fremstilt av silikon og her hel uten skadelige stoffer og parfyme. Du kan velge menstruasjonskoppene i forskjellige størrelser.

 

Kjøp intimpleieprodukter på mecindo.no

Hos Mecindo finner du alt du trenger for å få en god intimpleie. Uansett om du er kvinne eller mann, har luktproblemer, kløe, irritasjon eller kanskje hemoroider, så finner du et produkt som kan minske problemet. Gå på oppdagelse i det store utvalget vårt av intimprodukter fra merker som: Australian Bodycare, Canesten, Cosborg, Derma, Gillette, Lunette, Organicup, Vivag og YES.

Visste du at vi på mecindo.no pgså forhandler et stort utvalg av medicare, kosttilskudd, helsekost og personlig pleie? Gå på oppdagelse i det store sortimentet vårt, og velg de produktene du har bruk for. Når du bestiller varene dine, får du dem levert innenfor kun 3-6 hverdager.

Har du spørsmål til et produkt eller ordren din, er du velkommen til å kontakte mecindos kundeservice. Du kan kontakte oss på telefon og e-post.