Velg Kategori

Skjønnhet

Finn naturlige skjønnhetsprodukter her!

Viser 1 til 48 av 516 (11 sider )

Ekte beauty er selvpleie på høyt plan

Både menn og kvinner har godt av å bruke en dag eller noen timer til å pleie og passe deres ytre. Bruk en del av søndagen eller en kveld om uken og stell deg selv. Start eventuelt med et avslappende bad hvis du har et badekar. Tilsett en god badeolje eller favoritt badeskummet ditt. Sett på noe musikk, slukk telefonen, drikk et glass vin og slapp av!

 

En dusj kan også være bra

Har du ikke et badekar så kan du klare selvpleien på andet vis. Ta en dusj og bruk en hamphanske til å skrubbe kroppen godt igjennom, eller bruk en lekker body-scrub med den duften du liker best. En body-scrub fjerner døde hudceller og øker blodsirkulasjonen – det er ekte kroppspleie!

 

Mere beauty mens du venter

Når du er ferdig med å bade, så kryp inn i en morgenkåpe, tørk håret lett og gi det en hårkur. Vikle et håndklede rundt håret og la kuren sitte i, mens du drikker et glass vin eller en kopp te og får lidt å spise. Mens du venter kan du pleie føttene dine, hendene og ansiktet. Du kan f.eks. bruke en ansiktsmaske. 

Smør inn føttene i en fet krem og ta sokker eller en plastpose utenpå, så kremen kan trekke godt inn. Fjern hard hud og lakker eventuelt neglene på tærne når føttene er tørre. Hendene dine trenger sikker også til litt kjærlighet. Smør negler og neglebånd inn i f.eks. et styrkende serum eller olje eller ta et håndbad med deilig olje i.

 

Beauty og sminke og skjønne kvinner

Når du har vasket hårkuren og ansiktsmasken vekk og du har fått enda en dusj, hvor du naturligvis har brukt en lekker og velduftende såpe, så er det tid til å smøre inn kroppen og la den få litt body beauty.

Skjønnhet og sminke hører uløselig sammen, spesielt hvis du er en kvinne. Og når hele kroppen har fått en omgang kjærlighet, så kommer tuen til ansiktet. Smør ansiktet ditt inn i en deilig beroligende krem, ta på litt naturlig og forfriskende sminke, eller legg sminke frem til neste dag.