Om oss

Mecindo.no er en helsebutikk som ble grunnlagt i 2012. Mecindo.no bestreber seg på å imøtekomme ønsket om å kunne bestille produkter innen helse, skjønnhet, hudpleie og kosttilskudd, og å få dem levert direkte på døren i diskret emballasje.

Helsebutikken drives av profesjonelle og opererer etter de høyeste faglige standarder. Bestillingen din vil bli mottatt og behandlet av vår norsk/dansktalende kundeservice, som du kan kontakte via e-post, telefon eller facebook.

Hos Mecindo tilbyr vi et bredt sortiment av varer og gir deg tilgang til markedets billigste priser. Vi streber alltid etter å være konkurransedyktige i forhold til ditt lokale apotek. Hvis du er ute etter et produkt som vi ikke allerede har i nettbutikken, eller finner en pris i en butikk som du synes er for høy, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, slik at vi kan prøve å skaffe produktet hjem til en lavere pris. 

Som kunde hos Mecindo.no kan du handle når du har tid. Vi tilbyr 100 % anonymitet samtidig med at du kan slippe hele køen og handle 24 timer i døgnet.

Når du handler hos Mecindo.no, kan du bare bestille varer online via vår nettside. Hvis du har spørsmål til varer som ikke er på siden, er du selvfølgelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Slik handler du hos oss

  1. Finn den eller de varene du ønsker. Legg dem i handlekurven og gå heretter til kassen.
  2. Inntast dine personlige opplysninger.
  3. Velg leverings/betalingsmåte.
  4. Godkjenn våre handelsbetingelser.
  5. Sjekk at alle opplysninger er korrekte på oppsamlingssiden og godkjenn kjøpet.
      

Vår kundeservice er åpen alle hverdager

Du kan kontakte oss på tlf.:  +45 89 88 44 80 10.00 -11.30 eller på e-post  info@mecindo.no. Svartiden for e-post er høyst en arbeidsdag.

Hvis du ønsker å motta en kopi av ordrebekreftelsen din, kan du logge inn på siden under menypunkt  min konto eller sende en e-post til  kundeservice@mecindo.no

Mecindo.no eies av Mecindo Web ApS.

Kundeservice (DK)
Tlf. 89 88 44 80 (hverdager, 10-16:30)
kundeservice@mecindo.no (svartid <1 arbeidsdag).
Adresse
Mecindo Web ApS
Hammerholmen 18
2650 Hvidovre
Danmark

Virksomhetsregistreringsnummer
39018993