Babymat

Alt til en god start på livet

Viser 1 til 48 av 123 (3 sider )

Ferdiglaget babymat – lett og enkelt

Ferdiglaget mat til barnet ditt er en tillitssak, og det er selvfølgelig essensielt at maten er laget av rene, sunne og næringsrike råvarer. Hos Mecindo finner du kun økologisk babymat fra de mest anerkjente produsentene – uansett om det gjelder babymos, grøt eller babyvennlige, sunne snacks.

Babymos: Mos er sammensatt av enkle eller forskjellige frukt og grønt. De er most sammen og purert så det er lett for babyen din å svelge. Du kan velge mellom mos som er egnet for babyer fra 4 måneder til 7 måneder. Du kan med fordel skifte mellom forskjellige smaksvarianter. På den måten venner babyen seg til å få forskjellige smaker og har mindre risiko for å bli kresen.

Babygrøt: Grøt er mer tyktflytende enn mos, og finnes ikke i like mange varianter som mosen.

Babykjeks og snacks: til babyer fra 7+ måneder finner du også kjeks og «chips». Smaksvariantene er mange og er perfekte som snacks når man er på farten. En kjeks eller noen «chips» kan og må ikke erstatte et måltid.

 

Morsmelkerstatning

Morsmelkerstatning gis når amningen ikke fungerer av den ene eller andre grunnen. Derfor kan morsmelkerstatning gis fra barnet er nyfødt. Helsedirektoratet anbefaler at babyer ammes fullt fra de kommer til verden, inntil de er 6 måneder. Fra 6 måneder og frem til 12 måneder – eller lenger, ammes babyen delvis. Det samme gjelder for morsmelkerstatning.

 

Populære produkter hos Mecindo

Selv om utvalget av mat til babyer er stort her på Mecindo, er det allikevel noen produkter som skiller seg ut. Her kan du se de mest populære produktene våre fra de forskjellige babymatsprodusentene:

 

Kjøp babymat hos Mecindo.no

Hos Mecindo finner du et kjempestort utvalg av økologisk babymos og anden kvalitetsbabymat. Velg produktene dine her og kjøp dem lett og raskt på nettet. Vi leverer til døren din, eller det nærmeste pakkested, i løpet av 3-6 hverdager. 

Hvis du har spørsmål til et produkt eller en ordre, er du alltid velkommen til å kontakte kundeservicen vår på mail eller telefon.