Babymat

Alt til en god start på livet

Her finner du et utvalg av sund og nøye utvalgt babymat fra anerkjente merker. Utvalget dekker alt fra morsmelkerstatning til den nyfødte, til den første babymosen og sunn snacks og kjeks til babyer. 

All babymat her i nettbutikken er økologisk og av høyeste kvalitet. Når du bestiller økologisk babymat her hos Mecindo, får du lave fraktomkostninger og rask levering i løpet av 3-6 hverdager. 
Leter du etter ting som brystvortekrem og våtservietter, kan du finne dem under Foreldre & Barn

Les mer
Les mer Skjul
Viser 1 til 48 av 54 (2 sider )

Velg markedets beste økologiske babymat

 

Ferdiglaget mat til barnet ditt er en tillitssak, og det er selvfølgelig essensielt at maten er laget av rene, sunne og næringsrike råvarer. Hos Mecindo finner du kun økologisk babymat fra de mest anerkjente produsentene – uansett om det gjelder babymos, grøt eller babyvennlige, sunne snacks. 

Prøv f.eks. den populære økologiske babymosen fra Ella’s Kitchen, som er laget av sunne og miljøvennlige ingredienser. 

Ella’s Kitchen fås i et stort utvalg av fruktmos, grønnsaksmos og hele måltider med kjøtt eller fisk – og uansett hva du velger, kan du være sikker på et sunt og velsmakende måltid til din baby.

 

Kjøp babymat online

 

Hos Mecindo finner du et kjempeutvalg av økologisk babymos og anden kvalitetsbabymat. Velg dine produkter under her, og kjøp raskt og enkelt mat til babyen din på nett. Vi leverer i løpet av 3-6 hverdager til døren eller til ditt nærmeste posthus.