Ansiktspleie

Til alle hudtyper

Viser 1 til 48 av 1016 (22 sider )

Hvorfor er ansiktspleie viktig?

De fleste av oss har etter hvert forstått at det er best for den generelle helsen vår å alltid kjøpe økologiske matvarer og matvarer uten for mange e-numre. Det samme prinsippet gjelder innenfor hud- og ansiktspleie. Prøv alltid å kjøpe de mest naturlige produktene du kan finne, med økologiske ingredienser og uten unødvendige kjemiske tilsetningsstoffer. Noen av disse stoffene er med til å skade, elde og tilstoppe huden din. Men noen mener også at det faktisk blir absorbert av kroppen din og at det derfor kan være helseskadelig.

En god ansiktspleie består av flere ting: sund og variert kost, kosttilskudd, trening, pleieprodukter og en god hudpleierutine. Det er utrolig viktig at du bruker pleieprodukter daglig og har en god hudpleierutine. Det er utrolig viktig at du bruker pleieprodukter på huden din hver dag, for å forhindre for tidlig aldring. Det kan definitivt virke som en jungel å komme i gang, da det finnes utrolig mange produkter du kan bruke. Eksempler på disse er dagkrem, nattkrem, renseprodukter, masker i alle utgaver, rynkekremer, øyenkremer, skin tonic, serum, toner og… vi kunne fortsette i en evighet.

Her har vi noen enkle tips du kan bruke, hvis ansiktspleierutinen din har bruk for førstehjelp.

 • Kjenn hudtypen din – er den normal, sensitiv, fet, tørr eller moden? Det er viktig å ta hensyn til dette når du kjøper ansiktspleie. En tørr hud kan bli mer irritert og tørr hvi du bruker et produkt til fet hud. Dette skyldes bl.a. at produktet til fet hud fjerner hudfett og skitt, mens en tørr hud mangler hudfett. Husk derfor alltid å legge merke til om produktet du vurderer å bruke passer til nettopp din hud.
 • Vær spesielt oppmerksom på de sårbare områder i ansiktet – som øyen og leppeområdet. Disse områdene skal ha spesialpleie så huden ikke skades eller eldes før tiden. Til øyenområdet og leppene kan du derfor velge en krem eller lotion som er utviklet til nettopp disse områdene.
 • Vær forsiktig når du renser huden din. Vær oppmerksom på at sminkefjerneren eller renseproduktet du bruker er ph nøytralt og derfor passer på hudbalansen din. Unngå helst å bruke produkter med et høyt innhold av alkohol, da det virker uttørrende.
 • Huden omkring øyet er opptil ti ganger tynnere enn i resten av ansiktet. Derfor skal man være ekstra forsiktig ved øyenpartiet når man fjerner sminke.
 • Bruk eksfoliering et par ganger om uken, men den skal være mild og skånsom. Denne vil gjøre huden din myk og renser i dybden.
 • Det er essensielt for huden din å bli fuktet. Velg derfor et fuktgivende hudpleieprodukt som balanserer hudens fuktighetsbalanse.
 • Bruk alltid dagkrem og hudpleieprodukter med solfaktor. Disse reduserer skaden fra solens stråler og beskytter mot for tidlig aldring av huden.

Kommer vakker hud utenfra eller innenfra?

Mange mener at du kan påvirke hudens utseende ved å spise noen spesielle matvarer og ved å få nok søvn og vann. Her kan du lese noen tips til hvordan du kan få en mer strålende og glødende friskt hud.

 • Du er hva du spiser – Frisk frukt, grønnsaker, protein og vitaminer gir huden din glød.
 • Så svetten driver – Tren regelmessig, så økes blodsirkulasjonen. Husk å bruke en toner før og etter treningen for å unngå tilstoppede porer.
 • Skjønnhetssøvn – Sov minst 8 timer hver natt. Det vil hjelpe på huden din sitt utseende. Det er nemlig om natten at huden regenererer og nye hudceller oppbygges.
 • Vann er en livredder – Drikk masse vann. Dette vil hjelpe med hudens fettbalanse. Hvis du har et underskudd av vann, kommer det fort til å synes på huden din. Den blir tørr og mister elastisiteten. 

Gode råd til ansiktspleien din

Nedenunder ser du hva de forskjellige pleieproduktene gjør for ansiktspleien din.

 • Dagkrem – Holder huden din fuktet hele dagen igjennom, samtidig med at den beskytter mot skader fra solens stråler. Husk! Vær alltid oppmerksom på hudtypen din og kjøp en krem etter denne.
 • Nattkrem – Skal ikke gå på kompromiss som dagkremen skal. Den må gjerne være fet og få huden til å skinne og trenger ikke å passe under sminke. Derfor er mange nattkremer i virkeligheten bedre enn dagkremer.
 • Serum – Beskytter huden mot frie radikaler som skaper for tidlig aldring av huden.
 • Skin Tonic – Renser, stimulerer og fukter huden.
 • Ansiktsmasker – Fås i mange utgaver, noen er fuktgivende og andre mot uren hud og tilstoppede porer.
 • Øyenkrem – Huden omkring øynene er opptil ti ganger tynnere enn huden i resten av ansiktet. Derfor er det viktig å fukte huden varsomt med øyenkrem daglig for å forebygge rynker.

Naturlig ansiktspleie

Ønsker du å bruke produkter uten unødvendige tilsetningsstoffer, forhandler vi et stort utvalg av disse. Kanskje skyldes det at du har sensitiv hud, har hudallergi eller bare gjerne vil unngå så mange kunstige ingredienser som mulig. Nedenfor kan du kort lese om noen av de mest populære merkene når det kommer til naturlig hudpleie til ansiktet.

Lavera: Et velkjent merke fra Tyskland. Med mange naturlige ingredienser, flere veganske produkter og effektive egenskaper, brukes Lavera av mange mennesker verden over. Lavera framstiller ansiktspleieprodukter til både normal-, sensitiv-, kombinert, og moden hud. Populære ansiktspleieprodukter fra Lavera er: Lavera Baisi Q10, Lavera Nattkrem Q10 Anti-age og Lavera Firming Eye cream.

Mellisa: Dansk hudpleie med mange års viten og erfaring når det kommer til ansiktspleie og produkter med økologiske ingredienser. Produktene er dessuten fri for parabener, syntetiske fargestoffer og er pakket i gjennbruks materialer. Populære Mellisa ansiktspleieprodukter er: Mellisa Dagkrem For Tørr Og Fuktfattig Hud, Mellisa AHA krem og Mellisa Øyenkrem med hibiscus og aloe vera.

Ecooking: Nytt merke innenfor dansk hudpleie – høy kvalitet og naturlige ingredienser. Huden pleies og fuktes effektivt så du oppnår en vakker og sund hud. Emballasjen er bærekraftig og resirkulerbar, hvilket er godt for miljøet. Populære ansiktspleieprodukter fra Ecooking er: Ecooking anti-rødme krem, Ecooking e-vitamin boost serum og Ecooking A-vitamin serum i kapsler.


Ansiktspleie til menn

Menn kan med fordel også pleie huden i ansiktet – det er langt fra bare forbeholdt kvinner. Flere produsenter fremstiller pleieprodukter til menn, som har en skjønn maskulin duft. Menns ansiktshud påvirkes i likeså høy grad av vær og vinn, kulde og varme samt barbering. For å redusere rynker, tørr, fet eller skadet hud, kan du bruke en god ansiktskrem og et renseprodukt daglig.

Noen effektive hudpleieprodukter til menn er bl.a. Hawkins & Brimble produktene.

Se hele utvalget av pleieprodukter til menn her. Du finner både kremer, lotion, barberings gels og sjampoer.


Kjøp ansiktspleieprodukter på mecindo.no

De færreste av oss er interessert i en for tidlig aldring av huden som gir rynker, pigmentfeil og dype furer og får oss til å se trøtte og uopplagte ut. Kunne du tenke deg en strålende og glødende hud?

Kom i gang og se det store utvalget vårt av ansiktspleie i den aller beste kvaliteten, til gode priser. Du finner både masker, dagkremer i alle utgaver, leppepleie, renseprodukter og øyenkrem.

Visste du at vi på mecindo.no også forhandler et stort utvalg av medicare, kosttilskudd, helsekost og personlig pleie? Gå på oppdagelse i det store sortimentet vårt og velg de produktene du har bruk for. Når du bestiller, får du varene dine inne 3-6 hverdager.