Parfyme

Viser 1 til 48 av 66 (2 sider )

Parfymer til kvinner og menn

Mange har én eller fler parfymer hjemme, mens stort sett alle har en deodorant. Deodoranten beskytter mot svettelukt, mens parfymen gir en frisk duft som holder hele dagen. Noen velger en parfyme til forskjellige situasjoner – hverdag og fest, mens andre kun bruker én til alt.

Både menn og kvinner kan bruke parfyme, da det lages parfyme til begge kjønn. Hvis du leser videre kan du få vite mer om hva som er forskjellen på forskjellige parfymer og hvilke som kanskje tiltaler deg. Du kan også bli klokere på deodoranter og de mange forskjellige variantene som finnes.

På Mecindo.no forhandler vi et stort utvalg av parfymer og dufter med naturlig innhold. Det sammen gjelder selvfølgelig for deodoranter.

 

Parfymer

En parfyme er en blanding av mange forskjellige ingredienser som til sammen gir en hel unik duft. Parfymer kalles enten Eau de Parfum, Eau de Toilette eller Eau de Cologne, men hva er egentlig forskjellen? Kort sakt er forskjellen hvor stor konsentrasjonen av oljer er i de forskjellige duftene. Den største konsentrasjonen finnes i Eau de Parfum. Jo større konsentrasjon duften har, jo lenger vil den også vare etter påføringen.

Parfyme brukes i små mengder, og påføres enten på håndledd, i nakken, på halsen eller utenpå klærne. Når en parfyme kommer i kontakt med huden endres duften. Det er derfor den samme parfymen kan dufte forskjellig på forskjellige personer.

Hos Mecindo forhandler vi et stort utvalg av parfymer fra merker som: Pacifica, Maroma, FiiLiT, Nuxe og Mythos.

 

Deodoranter

Med en deodorant til under armene kan du enkelt og effektivt dufte friskt gjennom hele dagen. Noen deodoranter har til og med antiperspirant. Det betyr at svettekjertlene bremses, så svetteproduksjonen minskes og du unngår å lukte av svette.

Du kan velge mellom mange forskjellige deodoranter – både til kvinner og menn. Merkene er bl.a. Derma, Annemarie Börlind og Lamazuna.

 

Hvordan lages parfyme?

En parfyme sammensettes av forskjellige ingredienser, enten av naturlige eteriske oljer eller kunstig framstilte ingredienser. Sammensetningen består av at parfymen får tre nivåer av duft. De tre nivåene kalles for noter og består av: Toppnote, hjertenote og bunn-note. 

Toppnoten er den duften du først legger merke til. Hjertenoten er den duften du kan lukte når toppnoten etter hvert fordamper. Til sist har du bunn noten. Denne kan holde i opptil 20 timer og duftes som den aller siste. 

 

Kjøp parfymer og deodoranter på mecindo.no

Velg den parfymen eller deodoranten som passer til deg og behovet ditt. Alt etter om du liker friske, søte eller dominerende dufter, så finner du det her på mecindo.no. Du kan velge mellom deodoranter med og uten duft. Noen deodoranter inneholder et minimum av ingredienser og er derfor veldig bra for personer med parfymeallergi eller sart hud.

Visste du at vi på mecindo.no også forhandler et stort utvalg av medicare, kosttilskudd, helsekost og personlig pleie? Gå på oppdagelse i det store sortimentet vårt og velg de produktene du har bruk for. Når du bestiller, får du varene dine inne 3-6 hverdager.

Har du spørsmål til et produkt eller en ordre, er du alltid velkommen til å kontakte mecindos kundeservice