Levering & Retur

Leveringsinformasjon

 

  • Når du handler for mer enn 499 kr er leveransen gratis
  • Levering 3-6 ukedager 

 

Fraktpriser 

  • Ved køb over 499 NOK - fri fragt. 

 

Fraktmåte bestemmes delvis av pakkens størrelse og din adresse: Ved køb under 499kr:

  • Postnord levering til postkassen (små pakker): 39 kr (39 kr som Mecindo Pluskunde)
  • PostNord levering til postmottak: 59 kr (39 kr som Mecindo Pluskunde)
  • PostNord hjemmelevering til døren: 129 kr (99 kr som Mecindo Pluskunde)

 

Postnord levering til postkassen (små pakker): 39 kr (39 kr som Mecindo Pluskunde)

Vi samarbeider med fraktfirman PostNord om varelevering, og du vil normalt motta din ordre 3-6 hverdager etter å ha lagt inn en bestilling. Vi har et stort lager, så de fleste bestillinger forlater vårt lager allerede samme dag som ordren er registrert.

 

PostNord levering til postmottak): 59 kr (39 kr som Mecindo Pluskunde)

I utgangspunktet blir PostNord (små pakker under ca 2 kg) og som også er små nok til å gå i postkassen sendt med PostNord hjem til deg. Større pakker og pakker over ca 2 kg blir sendt med PostNord til ditt lokale utleveringssted. 

 

PostNord hjemmelevering til døren: 129 kr (99 kr som Mecindo Pluskunde)

Hvis den blir sendt med PostNord hjemmelevering får du som mottaker muligheten til å velge hvilken dato og innenfor hvilket tidsrom du ønsker å motta pakken. Som regel leveres pakker på kvelden frem til klokken 22. Enkelte steder leverer vi også på dagtid. 

Når pakken er på vei kan du som mottaker, dersom det er ønskelig, varsles om beregnet leveringstid. Dette gjør du ved å velge "melding om pakke på vei" i varslingsinnstillingene dine på myPostNord.

Dagen før pakken er klar til utlevering blir du varslet via SMS eller e-post med informasjon om leveringen. Samtidig mottar du en lenke til en side der leveringsalternativ og tidspunkt kan velges. Sjåføren varsler ankomst ca. 30 minutter før levering hjemme hos deg dersom levering med signatur er valgt.

OBS: Noen pakker som i utgangspunktet kan sendes med PostNord som hjemlevering, blir likevel gjort om til utleveringspakke med Postnord. Dette kan være fordi budet har forsøkt å levere pakken, men ikke med sikkerhet kan finne adressen. I disse tilfeller blir også små og lette pakker gjort om til utleveringspakker med Postnord.

Hvis en pakke blir sendt som utleveringspakke, vil du få beskjed på SMS og email fra utleveringsstedet når pakken er klar til å avhentes. Når du skal hente din bestilling må du ha med legitimasjon, da det kun er personens navn som står på pakken som får ta ut pakken. 

 

Hvordan tracker jeg pakken min?

Etter at pakken blir sendt vil du motta en email fra oss med en link. Denne linken fører til en sporingsside hos PostNord. Hvis denne siden ikke viser noe, kan du ta samme sporingsnummer og bruke hos Postnord. 

Hvis din pakke leveres til et utleveringssted og du ikke henter din pakke innen 14 dager sendes pakken i retur til oss. Bemerk at vi krever et gebyr på 149 NOK hvis du ikke henter ut pakken din. Dette beløpet dekker våre omkostninger ved å få pakken i retur.

 

Emballasjeavgift

 Bestillingen din vil bli sendt i diskré emballasje. Så vidt det er mulig gjenbruker vi emballasjen for å redusere CO2-avtrykket vårt.

Alle bestillinger er pålagt et pakkegebyr på 10 kr. Beløpet er med på å sikre at vi kan velge gode pakkeløsninger.

Vi legger mye arbeid i å minimere miljøbelastning til emballasjen vår.  Derfor følger vi retningslinjene fra miljømerkene MiljøvenligPakning og FSC.

 

Returnering og reklamasjon

Alle produkter kan refunderes senest 14 dager etter kjøp.

Før du sender varene dine tilbake til oss, bes du kontakte oss på info@mecindo.no. Vi vil deretter hurtigst mulig angi hvordan du returnerer din pakke. Husk å angi ordrenummer.

Refunderingen foretas til det betalingskort du opprinnelig har betalt med. Bemerk vennligst at varene skal være i samme stand, som da du mottok dem og skal på ingen måte se brukt ut eller ha overskredet varerenes utløpsdato. Eventuelle defekte elementer vil enten bli skiftet ut eller tilbakebetalt.

Har du sendt en vare inn pga angrerett eller reklamasjon, vil du alltid få tilsendt en e-post når vi har mottatt varen. I e-posten får du opplysninger om den videre prosessen i forbindelse med behandlingen av din innsendelse/reklamasjon.

Mecindo.no aksepterer kun returnering, refundering eller erstatning av varer som opprinnelig er kjøpt hos Mecindo.no.

 

Hvis du ikke er hjemme når pakken blir levert, skal du avhente pakken din på posthuset eller nærliggende utleveringssted. Avhentes ikke pakken på posthuset eller utleveringssted innen 14 dager, blir pakken sendt i retur til oss - Ønsker du pakken fremsendt igjen bes du vennligst kontakte oss.

Bemerk at vi krever et gebyr på 149 kr hvis du ikke henter ut pakken din. Dette beløpet dekker våre omkostninger ved å få pakken i retur.

 

Returnere vare med returlabel

Du kan kjøpe en returlabel hos oss for 149 kr som etterfølgende skal printes og settes på pakken. Dette er den enkleste og typisk også den billigste måten å sende pakken i retur til oss.

Ta kontakt med vår kundeservice for å høre mer om dette.