Supermat

Stort utvalg av supermat

Viser 1 til 48 av 120 (3 sider )

Hva er supermat?

Supermat har med tiden blitt meget populært, ettersom det er en enkel måte å tilføre kroppen gode næringstoffer på. Begrepet dekker over matvarer som menes å kunne gi en rekke helsegevinster. Blant supermat finner man ofte frukter, grønnsaker, bær, nøtter, korn, frø og alger som har særlige høye innhold av vitaminer, mineraler, antioksidanter eller andre gode næringsstoffer som kroppen selv ikke kan produsere. Blåbær, spinat og brokkoli har lenge være kjent som supermat, men i løpet av de seneste årene, har stadig flere eksotiske produkter kommet til, heriblant de populære acaibær, chiafrø og gojibær.

Mange typer supermat har et særlig høyt innhold av antioksidanter som eksempelvis betakaroten, vitamin c, vitamin e, flavonoider og selen. Antioksidanter menes å kunne beskytte kroppens celler mot de skadelige virkningene av frie radikaler. Prøv for eksempel Superfruits produkter med acai bær – små, mørke bær som vokser i Amazonas. Acai bær er kjent for å være et “mirakelbær” – særlig på grunn av dets høye konsentrasjon av antioksidanter, men inneholder også noe omega-3, kostfiber og mineraler.

Supermat i hverdagen

Mye av det man regner som Supermat, er plantebasert. Et mer plantebasert kosthold har faktisk vist seg å være sykdomsforebyggende og generelt bedre for helsen. Supermat er en enkel og sunn måte å tilføre kosten større bredde og variasjon, og kan med fordel anvendes i matlagningen for å øke matens næringsverdi.

Prøv for eksempel å lage en herlig supermat smoothie eller juice med friske bær og supermatpulver – perfekt dersom du er på farten, eller bare ønsker å nyte noe som både er sunt og godt. Du kan også prøve å tilsette supermat i form av pulver eller frysetørket bær i din yoghurt, frokostblanding eller grøt med chiafrø for en bredere næringsprofil. På Mecindo.no kan du nemlig også kjøpe chiafrø.

Supermat kan bidra til at du lettere får i deg viktige næringsstoffer, men vær dog oppmerksom på at det alene ikke kan erstatte et sunt og balansert kosthold. For mye av en type matvare, kan hindre deg i å få i deg andre næringsstoffer som kroppen behøver. Det er viktig å fokusere på å få i seg de rette matvarer i riktige mengder.

Stort utvalg supermat på nett

Her på helsebutikken Mecindo, fører vi en rekke kjente merker innen supermat – og de fleste av dem er til og med økologiske! Finn dine favorittprodukter fra kjente merker som Superfruit, Superfoodies, BodyMe, Creative Nature og Green Origins. På Mecindo kan du kjøpe supermat i i ulike varianter, blant annet i form av praktiske pulvere som du enkelt kan anvende i din supermat smoothie eller juice. Produktene er fremstilt med fokus på å beholde så mye av næringsstoffene som mulig, hvilket gjør at du kan være sikker på å få et produkt av høy kvalitet.

Blant vårt brede og spennende sortiment, finner du blant annet:

  • Hvetegress
  • Acai 
  • Spirulina 
  • Chlorella 
  • Byggress 
  • Blåbær 
  • Nype 
  • Gojibær 

Om du så er på leting etter en spesifikk type supermat som algene chlorella eller spirulina, eller ønsker å prøve en spennende blanding av ulike typer supermat, kan du her på siden finne en rekke produkter som både kan tilfredsstille dine smaksløker og ditt behov. Prøv for eksempel Superfruit Super Booster V1.0 Greens – en næringsrik pulvermix av 30 forskjellige slags gress, frukter, grønnsaker, urter og enzymer! Dette pulveret inneholder blant annet hvetegress, chlorella, nype, acai, spinat og grønn te, hvilket bidrar til at du kan få i deg de gode næringsstoffene fra en rekke ulike typer supermat.

Her på Mecindo får du også kjøpt gode og sunne snacks som eksempelvis knasende grønnkålchips med baobab. Grønnkål er kjent for å være utmerket supermat, da den i tilegg til å være en god fiberkilde, også inneholder viktige næringsstoffer som for eksempel betakaroten, vitamin E og C, tiamin, vitamin B6, kalsium, jern, sink og selen.

Prøv noen av de lekre supermatproduktene, og dra nytte av det naturen har å tilby. Introdusér supermat til deg og dine kjære i dag.