For menn

Hudpleie, hårpleie og skjeggpleie – du finner det hele her

Viser 1 til 48 av 59 (2 sider )

Alt i pleieprodukter til menn

Som mann er det viktig å pleie kroppen sin. Mange tror at det kun er kvinner som går opp i kroppspleie, men flere og flere menn er begynt å gå opp i å pleie kroppen sin. Om det kun er ansiktspleie, hårpleie eller skjeggpleie er det stor forskjell på blant menn, men én ting er sikkert – ved å pleie kroppen din får du en sundere, flottere og sterkere hud samt et flott og velpleiet hår.

Velg pleieproduktene dine

Finn de pleieproduktene som passer behovet ditt. Utvalget vårt er stort og du finner produkter som kan fukte huden i ansiktet og på kroppen, fukte og pleie håret, fukte og rengjøre skjegget og barberblader til barbering over hele kroppen. Herunder kan du lese mere om de forskjellige kategoriene, samt få gode råd til den daglige pleien.

Ansiktspleie

Huden i ansiktet utsettes for veldig mye i løpet av en dag, og derfor opplever mange at den blir tørr, rød og irritert. Særlig urenheter som kviser og hudormer vil de fleste menn gjerne unngå. Urenheter oppstår når huden ikke kan puste, og når porene i huden er tilstoppet av fett, skitt og døde hudceller. 

Det er en god ide at du som mann får deg en daglig hudpleierutine som både er enkel og effektiv. Du bør som minimum investere i en fuktgivende ansiktskrem som motvirker tørr, flassende og kløende hud.

Velg en ansiktskrem eller ansiktsgel som passer til deg og huden din – hvis du ikke tåler parfyme så velg en parfymefri variant.

Hvis du vil gjøre litt ekstra for huden din, kan du samtidig investere i en ansiktsvask. En ansiktsvask fjerner døde hudceller, fett og skitt, og reduserer dermed risikoen for å utvikle urenheter som kviser og hudormer. Bruk ansiktsrensen både morgen og kveld, og masser deretter ansiktskrem inn i huden.

Se hele utvalget av ansiktspleieprodukter til menn her.

Hårpleie

Håret ditt vasker du nok allerede, men bruker du riktig sjampo? Vi har et spennende utvalg av sjampo til menn, og med en effektiv virkning og maskulin duft, vil du både få et flottere hår, men også føle deg friskere. Det er en veldig god idé å bruke en rensesjampo hvis du bruker styling produkter i håret. Voksrester kan irritere hodebunnen og skape kløe og fett hår og hodebunn.

Det smarte er at noen hårpleieprodukter kan brukes både i håret, på kroppen og i ansiktet – ja, et produkt til tre forskjellige områder på kroppen.

Se hele utvalget av hårprodukter til menn her!

Kroppspleie

Akkurat som ansiktet har kroppen også bruk for fukt og næring. Hvis huden din har en tendens til å bli tørr, eller opplever du kløe? Det kan være tegn på at den har behov for mer fukt. En irritert hud har også vanskeligere ved å holde fremmede bakterier vekk.

Med en bodylotion kan du enten daglig, eller noen ganger om uken, smøre inn kroppen etter dusjen. Når du kommer rett ut av dusjen er huden mer mottagelig overfor kremer og lotions, fordi porene har åpnet seg pga. det varme vannet. Noen kremer og lotions til kroppen er med parfyme, og andre er uten parfyme. Det er også forskjell på hvor fete de forskjellige produktene er.

Se hele utvalget vårt av kroppspleieprodukter her! Du kan lese mere om de enkelte produktene ved å klikke på dem og lese beskrivelsen.

Skjeggpleie

Det er ikke alle som kan få skjegget til å gro. Men noen av dem som kan, kan med fordel bruke pleieprodukter spesielt fremstilt til skjegg.

Håret på hodet og skjegg er ikke det samme. Derfor anbefaler vi ikke å bruke en hårsjampo i skjegget. I stedet kan du bruke en skjeggvask/beard wash som fjerner skitt fra skjegget, pleier og fukter huden under skjegget og får det til å se friskt og sundt ut. 

Ut over dette finner du også skjeggolje, barberskum/shave gel, beardbalm og aftershave. Beardbalm er fantastisk til å fukte huden under skjegget. Veldig mange menn med skjegg opplever at huden under skjegget klør og flasser. Men med en beardbalm pleies huden intensivt samtidig med at den også holder strittende skjegghår nede.

Hvis du ikke pleier skjegget ditt, men i stedet fjerner og holder det nede så ansiktet er glatt, har vi også barberskum, barberblader samt aftershave. Alt dette gjør skjeggbarberingen lettere, mindre smertefull og minsker hudirritasjoner og røde knupper.

Når du bruker barber deg med et barberblad skrapes hudens overflate lett. Dette kan skape en irritasjon med bakterier, knupper og rødme. Derfor er det en fordel å bruke et effektivt barberskum som lar barberbladet gli lett over huden. Avslutt gjerne med en aftershave. En aftershave fjerner bakterier, lukker porene og fukter huden.

Se hele utvalget vårt av skjeggpleie her eller barberingsprodukter her!

Barberblader

Barberblader er helt klart avgjørende for barberingsopplevelsen din. Jo bedre kvalitet det er på bladene, jo tettere og mer komfortabel blir barberingsopplevelsen din. Skarpe barberblader lar bladene gli lettere over ansiktet, og nedsetter derfor friksjonen som irriterer huden – og i verste tilfelle gir en infeksjon.

Her på Mecindo.no finner du det (nok) mest kjente merket innenfor barbering, nemlig Gillette.

Se hele utvalget av barberblader til menn her!

Kjøp pleieprodukter til menn på Mecindo.no

Gå på oppdagelse i det store utvalget vårt av pleieprodukter til menn. Velg de produktene til hud, hår, kropp eller skjegg som passer til deg og ditt behov. Du finner pleieprodukter fra populære merker som Bulldog Skincare, Derma, John Masters, Nuxe, Raunsborg og Vichy.

Du kan raskt og lett bestille på nettet på Mecindo.no, og få varene dine levert innenfor 3-6 dager. Hvis du har spørsmål til et produkt eller en ordre, er du alltid velkommen til å kontakte kundeservicen vår på e-post eller telefon.