Mel

Til sunn og smakfull hjemmebakst

Hos Mecindo finner du mange forskjellige meltyper. Her kan du bl.a. kjøpe spesialmel som bokhvetemel,sesammel, teff mel, kokosmel og peanøttmel for å nevne et par stykker. De fleste av våre meltyper kan erstatte alminnelig hvetemel i din matlaging og de egner seg fortrinnsvis til baking av både brød og kaker. Mye av melet vi fører er glutenfritt mel, så om du har glutenallergi kan du finne mange alternativer til glutenholdig mel på nett hos mecindo.no.

Les mer
Les mer Skjul
Viser 1 til 48 av 54 (2 sider )

Bak med bokhvetemel, sesammel og teff mel .

Clearspring Bokhvetemel er et glutenfritt fullkornsmel, som er 100% økologisk. Bokhvetemel er en av de mest allsidige glutenfrie kornartene som finnes. 

Det kan benyttes som vanlig mel og er svært rikt på kostfibre og protein. Sesammelet fra Sukrin inneholder 46% protein og 15% kostfiber. Sesammel er også et glutenfrit mel, og er særdeles velegnet til baking av både brød, kjeks og kaker. Teff mel er fremstilt av et av de minste korn i verden - teff korn, som kommer fra en gressart som nesten utelukkende gror i Etiopia. Doves Farm Teff Mel er fiberrikt og har en mild og lett søtlig smak.

Glutenfrit mel er sunt og godt.

Orgran Glutenfri Mel har de samme egenskapene som hvetemel og kan derfor erstatte hvetemel i oppskrifter. Tapiokamel er et glutenfrit mel som kan brukes som sausjevning. Peanøttmel, mandelmel,sesammel og kokosmel er også glutenfrie meltyper, som du kan bruke til både matlaging og baking.