Hårfjerning

Enkel fjerning av uønsket hårvekst

Bli hårfri med mange forskjellige produkter

Hos Mecindo.no fører vi en rekke forskjellige produkter for hårfjerning. Vi dekker mange forskjellige produkter og områder for hårfjerning. Det spiller ingen rolle om ønsket er vakre glatte ben, armhuler eller intimområder. Mecindo.no fører produkter som dekker alle slags hårfjerning.

Mecindo.no dekker også forskjellige metoder så du kan velge den metoden du foretrekker, om det er hårfjerningskrem, voksremser eller varm voks.

Hårfjerningskrem

Håerfjerningskrem er et utmerket produkt dersom du ønsker å fjerne hår på et større område som for eksempel armer og ben. Hårfjerningskrem bør ikke benyttes på hodet, ansiktet, øyne, nese, intime kroppsdeler eller brystvorter. Hårfjerningskremen er lett å bruke. Du påfører enkelt krem på det ønskede hudområde. Etter å la kremen virke på huden ett par minutter kan du enkelt skrape den av, og håret følger med, slik at du sitter igjen med hårfri og myk hud.

Hårfjerning med voks

Med varm voks får du hårfjerning med samme standard som du finner på salong sammen med komforten av å være hjemme. Hårfjerning med voks gir deg en applikator og voks som du enkelt bruker sammen for en enkel og ren oppvarming og påføring av voksen. En voksremse påføres for å fjerne voksen og håret med en enkel og rask bevegelse. Ved å bruke hårfjerning med varm voks fr du silkeren hud i opp til 4 uker. Voksen solgt hos Mecindo.no inneholder beroligende oljer og ekstrakter som mykner og beroliger huden  

 

Hårfjerning med voksremser

Voksremser er en effektiv og rask metode for hårfjerning. Voksremsene sparer deg for mye tid da de er helt klare til umiddelbar bruk med minimal forberedelse. Varm enkelt en voksremse mellom hendene og påfør på det ønskete området. Dra voksremsen av og du sitter igjen med hårfri og ren hud. Hos Mecindo.no kan du finne voksremser tilpasset forskjellige områder på kroppen. Du finner voksremser til armer, ben, bikinilinje, armhulen eller ansiktet.

Hårfjerningsproduktene gir:

  • Hårfjerning i opptil 4 uker  
  • Med beroligende oljer og ekstrakter  
  • For alle hudtyper  
  • Forskjellige produkter egnet til alle aktuelle områder 
  • Effektive og enkle å bruke  
  • Krever minimal forberedelse  

 

 

Slik bruker du produkter for hårfjerning av uønsket hår på kroppen

Det følger alltid med en bruksanvisning for hvordan du bruker hver enkelt produkt i den enkelte emballasjen. Det er forskjell på hvordan man bruker hårfjerningskrem, voks og strips.

Det er hensiktsmessig å lese bruksanvisning grundig før du tar i bruk et nytt produkt for å sikre at produktet blir brukt korrekt. Dersom produktet ikke blir brukt korrekt, kan huden bli skadet. Det er derfor viktig å være forsiktig ved bruk av hårfjerningsprodukter. Dersom det skulle begynne å svi eller klø på huden mens du holder på å fjerne hår, ta produktet straks av og rens av med vann.

Det er generelt en god ide å begynne med å teste produktet på et lite hudområdet først for å sjekke at du tåler produktet. Dersom huden føles eller ser irritert ut, er det ikke riktig produkt for din hud. Du finner da flere alternativer på Mecindo.no

Generelt bør du også vente minst 72 timer mellom hver hårfjerningsomgang. Hårfjerningsmidler bør ikke påføres på åreknuter, fødselsmerker, arr, sår eller solbrent hud.

De intime områder

Huden ved de intime områdene er ofte ekstra følsom. Dette gjelder f. eks. Bikinilinjen og armhulene. Man bør derfor være spesielt oppmerksom og påpasselig ved hårfjerning på disse områdene. Les og følg derfor bruksanvisningen nøye. Det anbefales å vente 24 timer med å bruke deodorant under armene etter hårfjerning

Nye teknologier og ingredienser

Hos Mecindo.no fokuserer vi på å velge produkter og merker som legger stort fokus på effektiv og enkel hårfjerning med god presisjon. De skal forstå sine kunders behov og konstant arbeide for å utvikle nye og smart løsninger for hårfjerning.

Med nye teknologier og forbedrede ingredienser kan hårfjerningsproduktene fra Mecindo hjelpe deg til å raskt, effektivt og lett fjerne uønsket hår. Du kan enkelt finne effektive produkter her hos Mecindo.no Bestill i dag og få produktene levert på døren om noen dager. Få silkeren hud på en effektiv, enkel og behagelig måte!