Chiafrø

Supermat rik på omega-3

Her finner du et stort utvalg av chiafrø av høy kvalitet fra flere nøye utvalgte produsenter fra hele verden. Mange av produkter er både RAW og økologiske, og er rike på flere gode næringsstoffer.

Hva er chiafrø?

Chiafrø er en såkalt "superfood". De små frøene har mye mer å by på, enn det deres lille størrelse tilsier. De er pakket med sunne kalorier, og inneholder 451 kalorier pr 100 gram. Men det beste av det hele er at av de 100 grammene er hele 31 gram sunt fett, 34 gram fiber og 21 gram kvalitetsprotein.
Utover det er chiafrø fullproppet med antioksidanter. Det er altså næring på et meget høyt nivå, og derfor er det ikke uten grunn at chiafrø fremheves av de fleste som en av de sunneste matvarene. 

Hva kan chiafrø brukes til?

For noen kan det kanskje virke tørt og kjedelig å sitte og tygge på frø. Heldigvis er det mye annet man kan bruke frøene til.

En mulighet er å lage frøene til en drikke, som kalles "chia fresca". Denne drikken er ideell for å øke energinivået, og er perfekt for den som er på farten og trenger hurtig og nærende energi. Utover dette, kan man naturligvis bruke frøene i forbindelse med brød og bakverk, hvor de bidrar til å gi brødets næringsinnhold en sunnere struktur.

Du kan også male mel med frøene og bruke den sammen med andre slags mel.

Det synes vi også gjør våre priser på chiafrø mer attraktive, da flere bruksområder naturligvis skaper mer verdi. 

Mecindo er forhandler av chiafrø

Du finner et stort utvalg av forskjellige chiafrø på denne siden. Det faller oss naturlig da helsefordelene ved å spise frøene er meget store, og vi syntes selv at vi har et av de mest spennende utvalgene av chiafrø-produkter på markedet.
Et av våre mest populære produkter er våre Superfruit Chia Frø. Disse økologiske frøene kan du få i en praktisk, gjenlukkelig 750 gram pose . Du kan kjøpe disse frøene med tollfritt, billig og med rask levering, og hvis du har noen spørsmål, er du naturligvis velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Les mer Skjul