Spar
50%

Multi-Gyn Actigel

Vaginalgel mot vaginalt ubehag

50 ml
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 299,91 kr 149 kr
Fast lav pris
Spar 150,91 kr
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader

Beskrivelse

Multi-Gyn ActiGel er rask og effektiv behandling av forskjellige vaginale irritasjoner. Multi-Gyn ActiGel virker ved å regulere pH-nivået og skape et surt miljø, som er ugunstig for skadelige bakterier. Den danner også en beskyttende barriere som forhindrer at skadelige bakterier forbindes med vevet i vagina, hvilket betyr at de ikke vil være i stand til å skape en infeksjon.

Multi-Gyn bidrar også med å balansere den vaginale floraen. Ved regelmessig bruk kan den hjelpe med å forebygge tilbakevendende infeksjoner. Multi-Gyn ActiGel lindrer øyeblikkelig og hjelper med støtte kroppens forsvar mot tilbakevendende problemer.

Multi Gyn Actigel består av en bioaktiv gel basert på standardiserte høye andeler av polysakkarider. Den inneholder et patentert stoff kalt 2QR, utvunnet fra aloe vera-planten. Den inneholder hverken hormoner, dufter, kjemikalier eller konserveringsmidler.

Intim pleie

Effektiv intimbehandling kan forhindre utviklingen av skadelige bakterier i vagina. Daglig vask med varmt vann rundt vaginalåpningen er ofte tilstrekkelig. Unngå bruk av såpe som inneholder stoffet natriumlauretsulfat, som finnes i mange såpeprodukter.

Multi-Gyn Actigel behandler og forebygger irritasjoner som f.eks. bakteriell vaginose, uten å påvirke melkesyrebakterier, ved fysisk å kapsle inn bakteriene slik at de ikke kan feste seg til slimhinnen.

Fordeler ved Multi Gyn Actigel:

 • Forebygger ubehag som lukt, svie, kløe, og økt utflod.
 • Fri for hormoner, dufter, kjemikalier, og konserveringsmidler.
 • Daglig bruk for intim behandling og forebygging.
 • Bevarer den naturlige balansen i skjeden.
 • Bioaktiv gel med patentert stoff fra aloe vera-planten (2QR).
 • Enkel å bruke ved sengetid.
 • Bidrar til generell intimhygiene og velvære.

Instruksjon:

Veiledning til bruk av Multi-Gyn ActiGel:

 • Stikk hull på forseglingen på røret før bruk.
 • Vask området med lunkent vann.
 • Avstå fra å bruke sterke, alkaliske-baserede såper eller vaginal deodoranter, da disse kan forstyrre den naturlige PH balansen.
 • Klapp huden tørr med et mykt håndkle.

I tilfeller med vaginale plager som kløe, irritasjon, følsomhet, rødme og ømhet, bruk minst en gang om dagen, eller når der er behov for lindring.

Ved forebyggelse av sopp eller lukt, skal det påføres en gang hver tredje dag, eller mer om nødvendig. Vi anbefaler en påføring før sengetid.

Ubeskyttet samleie påvirker vaginal PH-surhetsgrad. Bruk ActiGel innen 8 timer etter samleie for å gjenopprette den optimale vaginale PH og forhindre vekst av uønskede bakterier og lukt.

Til behandling av bakteriell vaginose med ubehagelig utflod og / eller lukt, brukes rikelige mengder ActiGel minst to ganger om dagen i 5 dager. Munnstykket kan brukes for enklere intern påføring.

Advarsel:

Vær forsiktig ved bruk av Multi-Gyn ActiGel: Hvis du forsatt opplever ubehag, skal du kontakte legen din. Du bør lese all emballasje og etiketter på produktet nøye før bruk.

Bivirkninger vedrørende Multi-Gyn ActiGel: Det er normalt å oppleve en lett prikkende fornemmelse etter påføring.

Følelsen forsvinner innen få minutter.

Hvis du ønsker å bli gravid bør du ikke anvende Multi-Gyn ActiGel i timene etter samleie, da det kan redusere sædaktivitet.

Multi-Gyn ActiGel kan brukes under graviditet eller amming og er trygt å bruke med kondom. Det er ingen begrensning i bruken eller dosering og ingen påvirkning med medisiner.

Aktive ingredienser

Multi-Gyn ActiGel inneholder:
Aloe Barbadensis Extract, xanthangummi, Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer, Glycerin, Caprylyl glycol.
Inneholder også: 2QR kompleks: patenterte polysaccharider, som nøytraliserer skadelige mikroorganismer.

 

Monika 2019-07-16 23:00:14

Denne bruker jeg hver dag. Veldig fornøyd. Anbefales!

lizeth 2019-02-11 17:47:58

helt fantastisk til at fugte og holde bakterier og kløe væk

S R 2017-11-14 10:15:27

God til prisen... Virker som det skal...

Skriv en omtale
Multi-Gyn Actigel

captcha
Captcha
Merke Multi-Gyn
Klassifikation Medisinsk utstyr
Produktnummer 34310
Mengde 50 ml