Spar
9%

Vichy Antiperspirant Beauty Deo

Antiperspirant til glatt og ensartet hud under armene

50 ml
210,00 kr

Midlertidig utsolgt

Skriv inn din e-mail og motta en beskjed når produktet er tilbake på lager.

Beskrivelse

Vichy Beauty Antiperspirant Deo Roll-on 48h inneholder LHA og perlemorspigmenter som bidrar til glattere armhuler med mindre synlige hår. LHA sørger for en mild eksfoliering av hudens overflate, noe som resulterer i en jevn, myk og mer ensartet hud og gjør hårfjerning lettere.

I tillegg inneholder deodoranten aktive antiperspirant-ingredienser som sikrer effektiv kontroll av svette i opptil 48 timer. Deodoranten har en mild og feminin duft som etterlater en frisk følelse. Den er ikke klissete og passer til alle hudtyper, inkludert sensitiv og barbert hud.

Vichy Beauty Deo Roll-on er en antiperspirant spesielt utviklet for kvinner som barberer armhulene og ønsker en glatt og jevn hud. Få armhuler som føles glattere og ser vakre ut med redusert synlighet av hårvekst. Brukes daglig på ren og tørr hud.

Fordeler med Vichy Beauty Deo Roll-on

  • Fremmer glatt og jevn hud under armene
  • Motvirker svettelukt
  • Regulerer svetteproduksjonen i opptil 48 timer
  • Har en mild og feminin duft
  • Etterlater deg med en følelse av friskhet

Bruk

Brukes daglig på tørr og ren hud i armhulen.

Ingredienser

Vand,Aluminium Chlorohydrate,Cetearyl Alcohol, Ceteareth-33,Perlite,,Phenoxyethanol, Dimethicone,Citrus Limon Fruit Extract,Capryloyl Salicylic Acid, Mica,Tetrasodium Glutamate Diacetate,CI 77891 / Titanium Dioxide,,Ascorbyl Glucoside,C162217/2, parfum/aroma.

Skriv en omtale
Vichy Antiperspirant Beauty Deo

captcha
Captcha
Merke Vichy
Klassifikation Kosmetisk produkt
Produktnummer 58106
Mengde 50 ml