Vichy

Vichy er flere serier av hudpleieprodukter som blant annet inneholder termalsk kildevann fra Vichykilden i Frankrike. 

Vannet, som falt som regn i Auvergne i Vikingtiden, er siden reist gjennom vulkanene i Auvergne, hvor det har tatt opp mange av mineralene som finnes naturlig i området. 

Vannet tappes ved kilden og brukes til fremstillingen av de fantastiske hudpleieproduktene i seriene Vichy Normaderm, Vichy Idealia, Vichy Liftactiv og Vichy Aqualia Thermal.Viser 1 til 48 av 80 (2 sider )


Historien om Vichy

Vichy er oppkalt etter den franske byen med samme navn. Ved byen finnes noen helt fantastiske kilder, hvor det termalske kildevannet som brukes i Vichys produkter kommer fra. Det var Doktor Haller som i starten av det 20. århundre oppdaget det termalske kildevannet, samt brukte det i pleieprodukter pga. de terapeutiske egenskapene vannet har. Hvis ferien en dag går til Frankrike, er det mulig å besøke og smake på vannet i kildene.  


Termalsk kildevann

Hvorfor er termalsk kildevann helt spesielt? Før vannet brukes i Vichys produkter, har det gjennomgått en utrolig lang reise. En reise på hele 2000 år! Det starter med at regnvannet siver ned gjennom syv forskjellige vulkanske jordlag, hvor vannet varmes til over kokepunktet. Deretter baner vannet seg langsomt vei til kilden i Vichy. 

Utover å ha blitt varmet opp av den vulkanske jorden, inneholder det termalske vannet flere forskjellige mineraler. Blant annet kalsium, jern og silisium. 

Når det termalske vannet brukes som ingrediens i Vichys produkter, bidrar samtlige av mineralene til å styrke huden og dens motstandskraft. Huden vår påvirkes hver eneste dag av en mengde eksterne bakterier, forurensning osv. 


Vichys produkter

Vichy fører et stort utvalg av produkter som er delt inn i en rekke produktserier. Produktene er inndelt for å gjøre det lettere for deg å velge det rette produktet, alt etter ditt personlige behov. 

I vårt store og spennende utvalg av Vichy-produkter, finner du blant andet produkter som:


 • Beskytter mot solen
 • Fornyer huden
 • Forbedrer hudens kvalitet


Du kan velge helt fritt mellom ansiktskremer, renseprodukter, shampoo, balsam, hårmasker, deodoranter og aftershaves.


Vichy Normaderm

Fra serien Vichy Normaderm kan du få renseprodukter, en stift som fjerner eller minsker urenheter (som for eksempel kviser), skintonic samt både dag- og nattkrem. 

Få en friskere og vakrere hud med de nydelige kremene, den effektive stiften, samt renseproduktene.

Fordeler ved Vichy Normaderm


 • Effektiv til å rense og pleie huden
 • Produkter som gir en følelse av renhet og friskhet
 • Beroligende for huden


Vichy Idealia

Vichy Idealia er en hudpleieserie til kvinner som ønsker å gi huden ekstra glød. 

Vichy Idealia serien inneholder blant annet ansiktsserum, dag- og nattkrem, samt øyenkrem.

Vichy Idealia er:


 • Ideel til personer med tørr hud
 • En oppfrisker for huden
 • Effektiv til å redusere tretthetstegn


Vichy Liftactiv

Vichy Liftactiv er en uovertruffen serie til kviner som vil motvirke aldringstegn i huden. Vichy Liftactiv serien inneholder blant annet dag- og nattkrem samt øyenkrem.

Vichy Liftactiv hjelper ved å:


 • Øke hudens glans
 • Minimere mørke ringer under øynene


Vichy Aqualia Thermal

Med Vichy aqualia thermal kan du gi deg selv spabehandling hjemme. 

Resultatet er en myk, lekker og gjenoppfrisket hud, som holder seg fuktig lenge etter behandlingen. 

Aqualia thermal serien er til kvinner som gjerne vil ha huden i ansiktet gjennomfuktet. Serien inneholder spa-pleieprodukter, dag- og nattkrem og krem som gir en myk og behagelig hud. 

Vichy Aqualia Thermal serien er kjent for å:


 • Gi lindring til huden 
 • Fukte huden effektivt
 • Styrke huden og gi deg en sunn, vakker og myk hud

Produktene fra Vichy gir huden fukt, og allerede etter få behandlinger vil du kunne merke at huden din er mykere og glattere.


Populære produkter fra Vichy

Vichy er kjent for å lage produkter av høy kvalitet, samt at de virker slik de lover å gjøre. Især noen produkter er utrolig populære – de finner du her:


Vichy Termalsk kildevandsspray

Spray termalsk kildevann på huden, og opplev hvordan huden styrkes og beroliges. I tillegg behandler og forebygger sprayen også tørr hud ved vedvarende bruk. 


Vichy Stress Resist Deodorant

En fantastisk deodorant som beskytter mot svetteproduksjon i opp til 72 timer.


Vichy Homme Deo Roll-on 72H

En roll-on deodorant til menn med en maskulin duft. Beskytter mot svetteproduksjon og lukt i opp til 72 timer.


Vichy Deo No Trace Antiperspirant

En antiperspirant roll-on deodorant som motvirker svette og lukt i opp til 48 timer. Etterlater ingen hvite striper på tøyet.


Vichy Liftactiv Collagen Specialist

Kremen er en anti-age og dag/natt krem i én. Effektiv mot rynker og pigmentforandringer. 


God hudpleie

Huden er kroppens største organ, og for å holde den motstandsdyktig skal den pleies daglig. Hvis du mangler inspirasjon til din daglige hudpleierutine, har vi samlet noen gode råd under her:

Sørg for å rense ansiktet ditt hver morgen. På den måten fjerner du døde hudceller, smuss og fett, og unngår at huden blir irritert. Bruk gjerne en rensegel som renser huden i dybden. Vann alene kan ikke fjerne all smuss, men med Vichy Purete Thermale Cleansing Gel etterlates huden ren, klar og frisk. 

Avslutt med en god dagkrem som tilfører huden fuktighet og næring. Velg bl.a. mellom Vichy Liftactiv Supreme dagkrem til normal hud, Vichy Neovadiol Complex dagkrem til tør hud eller Vichy Idealia Energizing Krem til normal hud. 

Om kvelden før sengetid er det viktig at huden igjen renses. Både for å fjerne sminkerester, men også smuss og møkk. Bruk den tidligere nevnte gel igjen, eller Vichy Purete Thermale Cleansing Foam, som er et skum som etterlater huden ren og flott. Avslutt med en pleiende nattkrem. Vi har mange forskjellige her på Mecindo.no, bl.a. Vichy Neovadiol ComplexVichy Liftactiv Derm Source eller Vichy Idealia Skin Sleep.

Dersom du ønsker kan du også gi ekstra pleie til huden rundt øynene. Prøv en av Vichys mange effektive øyenkremer. En øyenkrem nærer huden og reduserer mørke ringer og poser under øynene. 


Kjøp Vichy hos Mecindo.no 

Finn ditt nye Vichy hudpleieprodukt her på Mecindo.no. Vi har et bredt utvalg av de velkjente produktene til billige priser. Bestill nå og få dine produkter levert innenfor 4-6 hverdager. Har du spørsmål er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på mail eller telefon.

Les mer Skjul