Scholl 2i1 Express Liktornsbehandling

Penn som behandler liktorn

1 ml
1 Stk.

Varen er avviklet

Dessverre er dette elementet avviklet. Det kan være lurt å vurdere disse produktene i stedet:

Beskrivelse

Scholl 2-i-1 Ekspress Liktornspenn er et håndkjøpslegemiddel som er utviklet for å behandle liktorn på f. eks foten.

Scholl 2-i-1 Ekspress Liktornspenn inneholder en ny og meget konsentrert gele som er basert på den tradisjonelle flytende metoden. Geleen fremmer hudens egen regenerering av celler som får huden til å falle av. Ved behandling vil ny sund hud formere seg slik at liktornen skrumper inn før den forsvinner. Liktornpennen kan brukes flere ganger til å behandle flere liktorner.

Scholl 2-i-1 Ekspress Liktornspenn er utviklet for å lindre smerter forbundet med å redusere tykkelsen på liktorner.

Scholl 2-i-1 Ekspress Liktornspenn er en dokumentert, hurtig og enkel metode for å fjerne liktorn. Scholl 2-i-1 Ekspress Liktornspenn utgir en kjemisk reaksjon som sikrer en effektiv fjerning av liktorn uten å risikere arr.

Hva er liktorn

Liktorn er bland de mest alminnelige problemer som påvirker føttene.

Hard hud, hornhud, oppstår når et hudområde fortykkes på grunn av stadig press mot området. Hudfortykkelsen oppstår for å styrke og beskytte denne huden mot fortsatt slitasje. Slik fortykket hud behøver ikke å være smertefull. I de tilfeller den blir smertefull, er det nødvendig med behandling.

I et slikt fortykket hudområde i fotsålen dannes det ofte en hard kjerne i midten. Denne kjernen oppleves som en torn som stikker ned i underhuden, og vi betegner det en liktorn. Som oftest opptrer liktorn på tærne eller forfoten. Vanlig fortykket hud (kallus) finnes på føttene, hendene og andre deler av huden som utsettes for stadig gnissing, friksjon.

Instruksjon

Fase 1: Skrape

Sørg for at føttene er rene og tørre. Fjern hetten fra pennen. Hold pennen på skrå og skrap på liktornen forsiktig mot deg for å fjerne det øverste laget av liktornen. La det tørke.

Gjenta hver 3. dag for å fjerne myk hud fra liktornen.

Fase 2: Avansert flytende behandling

Skru av lokket. Dekk hele liktornen på væsken ved hjelp av applikatoren. La det tørke i ca 1-2 minutter. Pass på å skru lokket på igjen etter bruk. Ta på sokker/sko.

Bruk hver dag.

Ingredienser

Urea, vann, etanol, butylert-kopolymer, propylenglykol.

Helle 2020-03-18 22:01:30

Denne ligtornepen virker rigtig godt. Min modbydelige ligtorn er fortid

Elin Eriksen 2019-02-20 19:49:43

Det eneste produkt der virker

Skriv en omtale

captcha
Captcha