Scholl

Scholl kan hjelpe deg med å gjøre noe godt for dine føtter. Ta et deilig og avslappende fotbad eller fjern hard hud med en fotfil. Scholl kan også bidra med skraping og smøring av føttene. Scholl har mange produkter for å gi huden fuktig. Dersom du får vonde og ubehagelige føtter har vi støtdempende og absorberende skoinnlegg. Scholl har spesialisert seg på å beskytte, fukte, berolige og gi komfort til alle føtter.

100 års erfaring med fotpleie

Scholl har engasjert seg med fotpleie siden 1899 da grunnleggeren Dr. William Mathias Scholl åpnet en liten skobutikk som fokuserte på å utvikle spesielt behagelig fottøy

Siden den gang har Scholl utviklet seg og vokst betraktelig og er i dag en av verdens førende merket innen alle typer for fotpleie enten det gjelder fjerning av hard og sopp til innovative støttesokker og sko.

Det er viktig å pleie sine føtter, og Scholl har utviklet gode produkter innen alle områder innen fotpleie du trenger

En god fotfil er gull verdt

Hard hud under føttene er et fenomen som ofte forekommer, spesielt under foten. Det er dog ingen grunn til å gå rundt med ubehagelig hard hud under føttene.

Prøv en av Scholls mange versjoner av fotfil. Her på Mecindo.no fører vi alt fra elektriske fotfiler med slipehode og diamantkrystaller som enkelt og effektivt fjerner hard hud, til helt alminnelige fotfiler.

Sko og gode innlegg

Scholl har utviklet skumputer og innleggssåler som kan brukes i alle typer sko som effektivt beskytter føttene mot gnagsår og generell ømhet og irritert hud.

Scholl innleggssåler er utviklet for å bidra til å redusere og motvirke ømme og trette føtter gjennom lange dager og trening.

Scholl har også utviklet geleputer som er enkle å ha med i vesken, og som kan påsettes dine føtter der det gjør vondt.

Behandle neglesopp med Scholl

Scholl har dessuten produkter som lindrer liktorn, skjev stortå, neglesopp og blemmer. Neglesopp er en helt alminnelig lidelse som er enkel å behandle. Hos Mecindo.no kan du enkelt kjøpe forskjellige midler mot lidelser på føttene som effektivt lindrer, fjerner og forhindrer at lidelsen oppstår igjen.

Forebyggelse og hurtig behandling er en effektiv måte å minske sjansen for å få en fotlidelse igjen

Oppbygg en god fotpleierutine

En god fotpleierutine er like viktig som en god hudpleierutine.

Her får du 7 enkle trinn for å holde dine føtter friske og sunne:

  1. Vask dine føtter daglig: føtter har dessverre en tendens til å bli både mer skitne og mer svette enn de fleste andre steder på kroppen. Den beste måte å holde dine føtter rene på er å ta et daglige bad om kvelden – det er da føttene er mest skitne. En rensing før sengetid er derfor lurt.

  2. Bruk en god fotkrem: Du tenker kanskje ikke over det, men dine føtter har faktisk også bruk for fuktighet. At føtter ofte er svette er ikke det samme som at de ikke også kan være uttørkete. En god fotkrem som Scholl Velvet Smooth fuktighetskrem holder dine føtter myke og deilige.

  3. Velg gode sko: Hvis du gjerne vil holde dine føtter friske er det essensielt å tilpasse dine sko til omgivelsene. Mange ender med å bruke alt for tunge og varme sko om sommeren, som kan føre til både ubehagelig lukt og fot/neglesopp. På samme måte er varme sko viktig om vinteren for å unngå uttørking og forfrysninger.

  4. Unngå føtter som lukter: Svette og illeluktende føtter er et problem mange mennesker lider med. Det er et problem som enkelt oppstår, da føttene produserer mer svette enn andre steder på kroppen, og samtidig er lukket inne i sko og sokker det meste av tiden. Vi anbefaler jevnlige skift av sokker, rene sko og Scholl luktfri innleggssåler som absorberer svette og vond lukt.

  5. Hold dine føtter tørre: Fotsopp trives i fuktige omgivelser. En av de beste måter å forebygge en infeksjon er derfor å holde dine føtter tørre. Sørg for å skifte sokker daglig (samt etter sportsutøvelse/trening hvor du har svettet mye). Vi anbefaler videre at du bruker et produkt som Scholl fotpulver som bidrar med å absorbere svette.

  6. Pass på i dusjen: Hvis du dusjer i offentlige steder som svømmehaller og treningssentre, er det absolutt essensielt at du bruker et par badesandaler. Disse steder er ofte infisert med fotsopp og er en hyppig kilde til smitte av fotsopp.

  7. Hold dine negle korte og like: Tånegler behøver ikke klippes så ofte. Men hvert fall en gang annenhver uke bør du trimme dine tånegler for å holde dem sunne og sterke. Unngå å begå den typiske feil med å klippe dem runde. Dette kan føre til inngrodde tånegler. I stedet bør du klippe dem i en rett, firkantet form for det beste resultat.

Dine føtter skal holde hele livet!

Fotpleie er noe som de fleste kanskje ikke tenker så mye over, hvis de ikke har noen utpregede problemer.

Men dine føtter skal skal slik som ditt ansikt og resten av din kropp holde deg hele livet. Glem derfor ikke å passe godt på dine føtter – litt sunn fornuft og et par gode pleieprodukter kan være alt det er behov for.

Få mer inspirasjon til god fotpleie og produkter her på Mecindo.no