Spar
31%

Pharma Nord Bio-Qinon Q10 Gold 100mg

Q10 kosttilskudd av høy kvalitet

100  mg
90 Kapsler
499,00 kr

Midlertidig utsolgt

Skriv inn din e-mail og motta en beskjed når produktet er tilbake på lager.

Bemerk: Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold.

Beskrivelse

Kosttilskudd av koenzym Q10 velegnet for voksne fra 40-årsalderen.

Få en naturlig energiboost!

Det naturlige ko-enzymet Q10, tilsatt riboflavin (B2), kan bidra til økt energinivå og normal metabolisme. Kroppens lager av Q10 avtar med alderen, derfor kan et kosttilskudd være en fordel dersom du opplever et energifall i løpet av dagen og du ønsker å forebygge denne prosessen.

Bio-qinon bidrar til:

  • Et normalt stoffskifte - (energiproduksjon)
  • Reduksjon av tretthet og utmattelse
  • Beskyttelse av kroppens celler mot oksidativt stress
  • Vedlikehold av røde blodlegemer
  • Et normalt jernmetabolisme
  • Vedlikehold av normale slimhinner

Hva er Q10?

Bio-Quinone Q10 er et kosttilskudd av høyeste kvalitet, bestående av flytende vegetabilsk olje som inneholder Q10 i form av 100 mg aktivt ubiquinon i myke gelatinkapsler.

Q10 er et av hjelpestoffene som er sentrale i kroppens stoffskifte og dermed energiproduksjon. I kroppens celler er det mitokondrier som sørger for energiproduksjon fra kosten – der Q10 er et av ko-enzymene som hjelper denne prosessen på vei! Det betyr at kroppens oppbevaring av stoffet må være fullt.

Q10 er et fettløselig krystallinsk stoff som kroppen har problemer med å ta opp. Pharma Nord har imidlertid utviklet en patentert produksjonsteknikk, hvor Q-10 koenzymet gjennomgår en spesiell varmebehandling som gjør at Q-10 koenzymet løses opp ved kroppstemperatur.

Gjennom 25 år har Pharma Nord forbedret produktet, noe som garanterer høy absorpsjon, noe som gjenspeiles i produktets popularitet.

Videre skal man ikke være redd for at kroppens egen produksjon av Q10 blir påvirket, da flere studier viser at det ikke har noe å si om inntaket av Q10 er høyere enn nødvendig i en periode.

Hva inneholder Pharma Nord Bio-Qinon Q10 Gold 100mg?

Bio-Quinone Q10 Gold er laget med de beste ingrediensene som sikrer høyest mulig absorpsjon.

Innholdet i en Bio-Quinone Q10 gullkapsel:

100 mg Ubiquinone (koenzym Q10) og 1,4 mg Riboflavin (100 % av anbefalt daglig tilførsel).

Kosttilskuddet har gjennomgått streng farmasøytisk kontroll og er laget av 100 % naturlig Q10. Q10-koenzymet er fermentert, i motsetning til mange billigere produkter, og inneholder derfor ikke urenheter. I tillegg er Bio-Quinone fra Pharma Nord også helt fri for de usunne cis-isomerene som finnes i andre Q10-tilskudd av lav kvalitet.

Kosttilskuddet inneholder også 1,4 mg riboflavin, som i daglig tale er kjent som vitamin B2. Vitaminet er vannløselig og er viktig for at kroppens celler skal generere energi.

Et konsekvent fokus hos Pharma Nord er den høye absorberbarheten til alle produktene deres. Ingrediensene og de gunstige egenskapene kan være gode nok, men hvis kroppen ikke kan ta dem opp, vil ikke effekten og gleden av dem være der!
Q10-hjelpestoffet har generelt lav biotilgjengelighet – noe som ville ført til at kroppen ikke tok opp stoffet særlig godt. Den spesielle formelen og produksjonsmetoden fra Pharma Nord gjør det imidlertid mulig for kroppen å absorbere.

Bruk:

På grunn av Q10s fettløselighet absorberes tilskuddet best sammen med et måltid som inneholder noe fett. Det tar en måned eller lenger før vevet har absorbert nok Q10 slik at det kan kjennes i kroppen – derfor er denne pakken med 180 kapsler bra for deg som ønsker å se en mer langvarig effekt.

Maggi Tuneskog 2019-06-29 10:12:05

Den enda Q10 produkt som jag litar på helt!

Noomi Söderström 2019-02-12 15:08:36

TOPPEN!! Redan efter några dagar hade jag mer ENERGI och kände mig GLADARE!! Hade gjort ett uppehåll för att TESTA och det gav verkligen EFFEKT!! Nu äter jag q10 varje dag och är så NÖJD!!

Skriv en omtale
Pharma Nord Bio-Qinon Q10 Gold 100mg

captcha
Captcha
Merke Pharma Nord
Klassifikation Kosttilskudd
Produktnummer 34377
Mengde 100 mg 90 Kapsler