Pharma Nord

Pharma Nord

Pharma Nord er en av Europas ledende produsenter av forebyggende kosttilskudd og legemidler. Pharma Nord utvikler, produserer og markedsfører naturlige kosttilskudd og naturlegemidler. Alle produktene til Pharma Nord blir aktivt testet og forbedret med vitenskapelige studier.

Pharma Nord er lokalisert i Danmark med produkter som representeres i hele Europa, Midtøsten, og de voksende markedene i Asia, Russland og USA.

Pharma Nord har 25 datterselskaper og 20 samarbeidspartnere rundt i verden.

Pharma Nord produserer alle sine produkter i Danmark der de er underlagt strenge restriktive lover. Fordi dansk lovgiving innen helsekost er dypt respektert i mange internasjonale markeder, beholder Pharma Nord all produksjonen her.

Pharma Nord har etablert seg som et velkjent og anerkjent merke i mange land. Produktene til Pharma Nord blir knyttet til grundig forskning og produkter med en høy bio-tilgjengelighet og sikkerhet.

Pharma Nord ble grunnlagt i 1982 som en importør av selen fra England. Etter kort tid begynte de å produsere Pharma Nord Bio-Selen og Sink, som fortsatt er et viktig produkt for Pharma Nord.

 Den underliggende filosofien til Pharma Nord var å bidra til å gi kosttilskudd som kunne bidra til å motvirke vitamin- og mineralmanglene i det moderne kostholdet. Pharma Nord ønsket å gjøre dette med kosttilskudd med høy bio-tilgjengelighet.

Pharma Nord har gjennom tidene etablert et rykte som et innovativt firma. Pharma Nord var blant annet det første selskapet til å introdusere koenzym Q10 til det europeiske markedet i 1990.

   


Les mer Skjul