Pharma Nord

Pharma Nord er en av Europas ledende produsenter av forebyggende kosttilskudd og legemidler. Pharma Nord utvikler, produserer og markedsfører naturlige kosttilskudd og naturlegemidler. Alle produktene til Pharma Nord blir aktivt testet og forbedret med vitenskapelige studier.

Pharma Nord er lokalisert i Danmark med produkter som representeres i hele Europa, Midtøsten, og de voksende markedene i Asia, Russland og USA.

Pharma Nord har 25 datterselskaper og 20 samarbeidspartnere rundt i verden.

Pharma Nord produserer alle sine produkter i Danmark der de er underlagt strenge restriktive lover. Fordi dansk lovgiving innen helsekost er dypt respektert i mange internasjonale markeder, beholder Pharma Nord all produksjonen her.

Pharma Nord har etablert seg som et velkjent og anerkjent merke i mange land. Produktene til Pharma Nord blir knyttet til grundig forskning og produkter med en høy bio-tilgjengelighet og sikkerhet.

Pharma Nord ble grunnlagt i 1982 som en importør av selen fra England. Etter kort tid begynte de å produsere Pharma Nord Bio-Selen og Sink, som fortsatt er et viktig produkt for Pharma Nord.

 Den underliggende filosofien til Pharma Nord var å bidra til å gi kosttilskudd som kunne bidra til å motvirke vitamin- og mineralmanglene i det moderne kostholdet. Pharma Nord ønsket å gjøre dette med kosttilskudd med høy bio-tilgjengelighet.

Pharma Nord har gjennom tidene etablert et rykte som et innovativt firma. Pharma Nord var blant annet det første selskapet til å introdusere koenzym Q10 til det europeiske markedet i 1990.

   Hvem er Pharma Nord

Pharma Nord er en av de førende virksomhetene innenfor produksjon av kosttilskudd. Fokus hos Pharma Nord er på høy opptakelighet, sikkerhet og dokumentasjon av produktene. Det er også din garanti for du har et høykvalitetsprodukt når du kjøper fra Pharma Nord. Pharma Nord ble grunnlagt i 1981 av Eli Wallen og Sven Moesgaard. I dag har Pharma Nord kontor i henholdsvis Vejle, hvor administrasjonen befinner seg og Vojens, hvor produktene produseres. 

Du kan alltid kjenne Pharma Nords produkter ved den gyldne mørtelen som pryder emballasjen. Det smarte med emballasjen og mørtelen er at den fungerer som et kikkhull. Mørtelen tillater deg som forbruker å se størrelsen, formen og fargen på tablettene, kapslene osv. som befinner seg i emballasjen. 


Pharma Nord produkter

Pharma Nords kosttilskudd og legemidler er kjennetegnet ved at det er lagt vekt på høy opptakelighet, sikkerhet og dokumentasjon.

Gjennom årene har Pharma Nord mottatt en lang rekke hederspriser, hvilket også sender et tydelig signal om at produktene er av høy kvalitet og brukt av mange. Noen av produktene som har mottatt priser er Bio-Quinone Q10 i 2018, og Bio-SelenoPrecise i 2018. Bio-Quinone Q10 fikk prisen ”Årets helt for sig selv” og Bio-SelenoPrecise fikk prisen ”Årets mineral”. Uansett hvilket Pharma Nord produkt du velger, er det fri for gluten, laktose og GMO. 

Pharma Nord produserer massevis av produkter, og det er spesielt noen av dem som er utrolig populære. Vi har kort beskrevet de mest populære produktene under. Vil du vite mer om de andre produktene på Mecindo.no, er du velkommen til å klikke rundt på siden og lese produktbeskrivelsene. 


Multivitamin

Multivitaminer fra Pharma Nord inneholder alle essensielle vitaminer og mineraler som kroppen har behov for at få tilført daglig. Faktisk inneholder Pharma Nord multivitamin hele 18 forskjellige vitaminer, mineraler og mikronæringsstoffer. 


Q10

Du finner mer enn ett produkt med Q10, nemlig Bio-Quinone Q10 GoldBioActive Uniqinol Q10Bio-Quinon Q10 samt tandpasta med Q10

  • Q10 bidrar til at energistoffskiftet fungerer som det skal 

Det skjer ved at Q10 sørger for, at maten du spiser opptas best mulig i kroppen. 


D-Pearls 

D-Pearls inneholder D-vitamin som bidrar til:

  • en normal opptagelse/utnyttelse av kalsium og fosfor
  • til et normalt kalsiuminnhold i blodet 
  • samt normale tenner og knokler m.m. 

Du finner D-Pearls i styrkene 20mcg, 38mcg og 80mcg. D-vitamin opptas normalt gjennom huden ved eksponering for sol. Derfor er det ekstra viktig å ta kosttilskudd med D-vitamin i årets mørke måneder, eller hvis du generelt ikke oppholder deg mye i solen. 


Bio-Selen+Zink 

Bio-Selen+Zink inneholder den patenterte organiske selengjær, zink samt forskjellige vitaminer. 

På grunn av brede innholdet av mineraler og vitaminer, bidrar Bio-Selen+Zink til flere av kroppens funksjoner:

  • Selen bidrar bl.a. til en normal dannelse av sædceller samt til å vedlikeholde et normalt hår, normale negler samt immunsystemets normale funksjon. 

  • Zink bidrar bl.a. til en normal omsetning av karbohydrater, en normal kognitiv funksjon, en normal DNA-syntese og en normal fruktbarheten og reproduksjon. 

  • A-vitamin bidrar til mange funksjoner, bl.a. til en normal omsetning av jern, å vedlikeholde normale slimhinder, en normal hud samt et normalt syn. 

  • B6-vitamin bidrar bl.a. til et normalt energistoffskifte, en normal cysteinsyntese og en normal omsetning av homocystein. 

  • C-vitamin er en av vitaminene som bidrar til det største antall av kroppens funksjoner. Blant annet bidrar C-vitamin til å vedlikeholde immunsystemets normale funksjoner under og etter intensiv stress, og å bidra til en normal dannelse av kollagen. 

  • E-vitamin bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Å beskytte mot oksidativt stress betyr at cellene beskyttes mot utefrakommende påvirkninger. 


Cholessin Rød Gjærris

Om du sliter med kolesterolet, kan Pharma Nords Cholessin Rød Gjærris være et perfekt kosttilskudd til deg. Produktet inneholder monacolin k, som er den aktive ingrediensen som bidrar til å vedlikeholde et normalt kolesterolnivå i blodet. 


Bio-Pycnogenol

Pycnogenol er fremstilt av bark fra den flotte franske strandfuruen, Pinus pinaster. Sammensetningen av ingredienser bidrar til å beskytte kroppens celler mot oksidativt stress samt medvirker det til en god blodsirkulasjon. 


Bio-Fiber

Trenger du mer fiber? Bio-Fiber inneholder kostfiber fra sitrusskall og sukkerroer, og har et fiberinnhold på hele 70%. Sammensetningen gjør at du både får oppløselige og uoppløselige fiber – kroppen din har behov for begge typer. 


Pharma Nords forskning

Produktene testes aktivt i vitenskapelig forskning, og til dags dato er det publisert mer end 300 vitenskapelige studier med Pharma Nords produkter, blant annet de oppsiktsvekkende studiene Q-Symbio og Kisel-10 som viser, hvor effektivt man kan behandle og forebygge med coenzym Q10 og selen.

Når et produkt skal utvikles eller forbedres, er Pharma Nord alltid oppdatert med ny viten fra inn- og utland. Pharma Nord har et tett samarbeid med forskere for å kunne opprettholde den høye kvaliteten på produktene, hvilket til slutt vil komme deg til gode. 

Spesielt forskningen på Q10-mangel har vært sentral hos Pharma Nord. Utover det deltar de aktivt i forskning på måter å forebygge og behandle kreft. 


Kjøp Pharma Nord produkter hos Mecindo

Finn og kjøp ditt neste kosttilskudd fra Pharma Nord her på Mecindo.no. Vi har et bredt utvalg av kosttilskudd til billige priser, og bestiller du i dag, får du levert varene til din private adresse i løpet av ca 3-6 hverdager. 

Har du spørsmål er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på mail eller telefon. 

Les mer Skjul