Spar
18%

Bio Oil

Spesielt egnet behandling av arr, strekkmerker og aldrende hud

125 ml
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 290,98 kr 239 kr
Fast lav pris
Spar 51,98 kr
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader

Beskrivelse

Bio-Oil er vinneren av 75 hudpleiepriser og har blitt det bestselgende arr- og strekkmerkeproduktet i 11 land siden den globale lanseringen i 2002.

Bio Oil er en hudpleieolje til både ansikt og kropp, og er spesielt sammensatt til å hjelpe med å redusere forekomsten av arr, strekkmerker og ujevn hudtone. Bio Oil hjelper med å redusere strekkmerker som kan oppstå som resultat av rask vektøkning, hvor huden ikke når å tilpasse seg. Dette forekommer hyppig under graviditet eller ved vekttrening. I tillegg er den spesielt effektiv for aldrende og dehydrert hud.

Oljen inneholder en kombinasjon av planteekstrakter og vitaminer i en oljesuspensjon – inkludert ringblomst, lavendel, rosmarin, kamille og vitamin A og E.

Planteekstraktene og vitaminene beholder styrken sin på grunn av oljens oksygenfrie egenskaper. Formelen er uten parabener.

Bio Oil hjelper med å redusere arr som oppstår som et resultat av at huden forsøker å helbrede et sår eller harde skader på huden, men produserer for mye bindevev (kollagen) på det utsatte område, slik at det dannes arr.

Fordeler med Bio Oil

Bio Oil er utviklet til bruk på både ansikt og kropp, og har følgende fordeler:

  • Hjelper med å redusere forekomsten av alle arr (både nye og gamle) ved å forbedre tilstanden av hudområder med arrvev.
  • Lindrer ubehaget som ofte er forbundet med arr, slik som kløe og tørrhet.
  • Hjelper med å holde huden så elastisk som mulig og bidrar dermed til å forhindre strekkmerker som blir utviklet i perioder med raske forandringer i kroppsstørrelse, slik som graviditet, pubertet og vekttap.
  • Hjelper med å redusere forekomsten av eksisterende strekkmerker.
  • Hjelper med å fremme den normale hudtonen på områder med ujevn hudtone.
  • Gir intensiv fuktpleie på dehydrert hud. Den hjelper dessuten med å lindre ubehag og forbedre utseendet på det utsatte område.
  • Kan brukes til daglig hudpleie som fuktighetskrem til ansiktet og kroppen, som gjenskaper hudens naturlige oljer som fjernes ved ekstreme værforhold, hyppig bading og tørking samt effektene av sentralvarme og air-condition.
  • Kan benyttes som en nærende fuktgiver til hender og neglebånd.
  • Kan benyttes som en effektiv aftersun behandling.

Bruk:

Bio Oil bør som minimum brukes i 3 måneder.

Ved arr

Påfør Bio Oil på arret to ganger daglig ved forsiktig å massere oljen inn med fingerspissene i en sirkulær bevegelse, inntil oljen er helt absorbert i huden.

Ved strekkmerker

Masser Bio Oil inn i huden på det utsatte området to ganger daglig; helst oppå og rundt om selve strekkmerket. Bio Oil hjelper med å forbedre utseendet av eksisterende strekkmerker. Derfor skal du forsiktig massere oljen med fingerspissene i en sirkulær bevegelse, inntil oljen er helt absorbert i huden.

Ved ujevn hudtone

Påfør Bio Oil på det utsatte området to ganger daglig ved forsiktig å massere oljen med fingerspissene i en sirkulær bevegelse, inntil oljen er helt absorbert i huden.

Ved dehydrert hud

Påfør Bio Oil etter du har dusjet/badet, tatt en svømmetur o.l. Massér oljen forsiktig inn i huden, med særlig vekt på tørre eller sprukne områder.

Skriv en omtale
Bio Oil

captcha
Captcha
Merke Bio-Oil
Klassifikation Kosmetisk produkt
Produktnummer 325
Mengde 125 ml