Bio-Oil

Bio-Oil er et fremragende produkt dersom du har strekkmerker eller arr, tørr hud på ansikt og kropp, sprukne neglebånd eller lignende.


Bio Oil – mot arr og strekkmerker

De fleste kvinner som har fått barn, har fått strekkmerker under graviditeten, og de fleste hadde satt pris på om disse forsvant.

Hvis du anvender Bio Oil, er det en stor sjanse for at strekkmerkene reduseres. Oljen jevner ut hudtonen, slik at strekkmerkene nesten blir usynlige.

For et godt resultat, anbefales det å massere oljen inn i huden på og omkring strekkmerkene to ganger om dagen i minimum tre måneder.

Behandling av arr til en fornuftig pris

Hvis du har noen arr som irriterer deg, kan du som mange andre prøve å behandle dem med Bio Oil. Det er ikke sikkert at de forsvinner helt, men de vil med tiden falme og falle bedre sammen med huden, da de blir bløtere, mer elastiske og får samme farve som din hud.

Du kan også anvende Bio Oil i ansiktet, da oljen er velegnet til følsom hud og tynn hud omkring øyne og lepper. Bio Oil inneholder PurCellin som bidrar til at oljen lettere absorberes, slik at ansiktet ikke ser fettete ut etter at du har massert det inn.

Her på siden finner du Bio Oil i flere ulike størrelser og til rimelige priser, slik at du enkelt kan velge det som passer deg best. 

Les mer Skjul