Weleda Pomegranate Firming Eye Cream

Reduserer linjer og smilerynker

10 ml
Alle priser inkluderer toll og MVA
328,00 kr
Normalpris
Få 10%Medlemsrabatt
Få 10% medlemsrabatt
Opprett et GRATIS medlemskap når du går til bestilling.
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader

Beskrivelse

Weleda Firming Eye Cream er en uparfymert og naturlig fuktighetskrem, som er spesielt egnet for sunn aldring i det sarte området rundt øynene. Kremen er nærmest magisk på huden, og virker for å regenerere celler og bidrar til å redusere linjer og rynker.

Få fastere hud og mindre fremtredende rynker rundt øynene med en naturlig øyekrem. 

Inneholder blant annet antioksidantrikt granateple, som forbedrer hudens elastisitet og gir ekstra næring og beskyttelse. Uten parfyme.

Denne kremen er basert på den næringsrike og superantioksidantrike granateplefrøoljen, som sammen med et ekstrakt av gullhirse hjelper til med å regenerere hudens celler og beskytter den mot frie radikaler. Med sine naturlige ingredienser er kremen ekstremt egnet for selv den mest delikate huden rundt øynene, og du vil kunne smile alt du vil uten å måtte bekymre deg for fine linjer.

Ved regelmessig bruk av dette mirakelmidlet vil linjer og rynker forsvinne og den fine huden rundt øynene vil styrkes igjen.

Kremen har en ultralett konsistens, og har god hudtoleranse da den er parfymefri og både oftalmologisk og dermatologisk testet.

 

Derfor bør du velge Weleda Firming Eye Cream, Pomegranate

  • Naturlig øyekrem mot rynker
  • Inneholder granateple, er rik på antioksidanter, som beskytter den sensitive huden rundt øynene
  • Gir fastere hud, mindre fremtredende rynker og forbedrer hudens elastisitet
  • Uten parfyme

 

Bruk:

Den lette lotionen kan brukes av alle hudtyper på grunn av sin milde formel, men anbefales spesielt for de med moden hud som ønsker å minimere rynker og styrke huden din.

Dupp forsiktig en perlestørrelse av produktet rundt øynene. Kan med fordel brukes både morgen og kveld.

 

Ingredienser:

Vann Sesamolje Alkohol Jojobaolje Glycerylstearat SE Macadamia-nøttolje Sheasmør Hvetekimolje Uforsåpbar olivenolje Solsikkefrøolje Granateplefrøolje Arganolje Vanlig hirse Buckthorn Solsikkeekstrakt Xantangummi

 

Skriv en omtale
Weleda Pomegranate Firming Eye Cream

captcha
Captcha