Weleda Sensitive Ansiktsolje

Naturlig mild ansiktsolje for sensitiv hud

50 ml
Alle priser inkluderer toll og MVA
349 kr
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader

Beskrivelse

Weleda Sensitive Ansiktsolje gjenoppretter hudens balanse og tilfører fuktighet, samt lindrer irritert hud. Den er veldig allergivennlig og egner seg til personer med parfymeallergi.

Weleda Sensitive Ansiktsolje inneholder økologisk slåpetornekstrakt, som har tonende egenskaper og inneholder C-vitamin, som styrker og støtter huden. Økologisk mandelolje og plommekjerneolje nærer og fukter med beroligende ingredienser og essensielle fettsyrer, som gjenoppretter hudens naturlige beskyttende funksjoner.

Du kan bruke Weleda Sensitive Ansiktsolje om kvelden eller når du huden din har bruk for ekstra fukt. Huden din vil etterlates myk, fuktmettet og rolig.

Fordeler med Weleda Sensitive Ansiktsolje

  • Hyperallergen, parfymefri og 100 % naturlig
  • Absorberes raskt
  • Gir huden fukt og glød
  • Dypt fuktighetsgivende og beroliger huden
  • Kan også brukes som mild sminkefjerner

Bruk:

Hell noen dråper olje i håndflaten og påfør på ren, lett fuktig hud. For en gjenoppbyggende intensiv behandling av tørr hud, masser en liten mengde inn i huden med fingertuppene om kvelden.
For å fjerne øyesminke, påfør noen dråper på en fuktig bomullsdott og tørk forsiktig over øyeområdet.

Susan 2020-03-19 17:20:13

Jeg er super glad for at bruge denne olie, som trods det at den er til facial pleje, så bruger jeg den også til albuer og knæ. I ansigtet bruger jeg den af og til under min dagcreme, hvis jeg synes at mit ansigt føles tørt! Desuden er den drøj i brug!
Kan varmt anbefale den!

Skriv en omtale
Weleda Sensitive Ansiktsolje

captcha
Captcha