Urtekram Genuine Tamari Sojasauce Glutenfri
Økologisk glutenfri tamari sojasauce
250 ml
Varen er avviklet
Dessverre er dette elementet avviklet. Det kan være lurt å vurdere disse produktene i stedet:
Beskrivelse
Den glutenfrie versjonen av den klassiske japanske soyasausen som kun er laget av soyabønner.
Smaken er aromatisk og med en fyldig kant, men litt mykere enn Shoyu-varianten.
Soyasaus brukes som et asiatisk universalkrydder som tilfører både smak og salt til maten.
Å lage en tradisjonell japansk soyasaus som Urtekram Shouyu og ekte tamari tar 18-24 måneder.
Freden og roen og den naturlige gjæringen gir soyasausen mulighet til å utvikle en helt spesiell aromatisk, skarp og fyldig kant.
Laget hos en av Japans mest respekterte soyasausprodusenter, hvor familien har vært involvert i dette håndverket i mange generasjoner.