Therapearl Pals - Frosk

Kulde- og varmebehandling for barn

1 Onesize
1 Stk.

Varen er avviklet

Dessverre er dette elementet avviklet. Det kan være lurt å vurdere disse produktene i stedet:

Beskrivelse

Når dine barn har skadet seg, vil du umiddelbart få de til å føle seg bedre. Therapearl Pals for barn er et hurtig, medikamentfritt alternativ til lindring av smerter eller insektbitt. Disse fargerike, dyrevenner i barnestørrelse lindrer og gir komfort når barnene leker.

Theraperal Pals har vunnet en "Parent Tested - Parent Approved" pris for kvalitet og appell. Et uavhengig laboratorium har bekreftet at det ikke finnes noen tungemtaller, flyktige organiske forbindelser eller BPA i produktet. Therapearl Pals for barn er trygge, allergivennlige, kan gjenbrukes og kommer hverken til å dryppe eller lekke. Du vil kunne ha god samvittighet med å la barnet ditt anvende Thermacare Pals.

Kjøl produktet ned i kjøleskapet eller fryseren for smertestillende kuldebehandling, eller legg det i mikroovnen for gjennomtrengende varme. Forpakningen holder på den terapeutiske temperaturen i hele 20 minutter.

Therapearl Pals kan bl.a. anvendes til:

  • Hevelser
  • Vepsestikk 

Instruksjon

Størrelse: 8.9 x 11.4 cm

Therapearl for barn bør anvendes på huden i 20 minutter (anbefalt av leger). Ta produktet fra huden og vent i minst 20 minutter før det eventuelt anvendes i ytterligere 20 minutter.

Varmebehandling: Legg produktet i mikrobølgeovnen i den angitte tiden nedenfor og test temperaturen. Varm i ytterligere 5 sekunder, etter behov, til ønsket temperatur er oppnådd.

  • 700 Watt mikrobølgeovn: 13 sekunder 
  • 1000 Watt mikrobølgeovn: 12 sekunder 
  • 1250 Watt mikrobølgeovn: 10 sekunder 

Kuldebehandling: Oppbevar produktet i fryseren i minst 2 timer innen bruk.

Skriv en omtale

captcha
Captcha
Merke Therapearl
Klassifikation Medisinsk utstyr
Produktnummer 52045
Mengde 1 Onesize 1 Stk.