Terrasana Miso Hatcho Ø Glutenfri

Hatcho miso er et tradisjonelt fermentert soyaprodukt fra Japan.

300 Gram
Alle priser inkluderer toll og MVA
169 kr
Få på lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader

Beskrivelse

Hatcho miso er et glutenfritt, allsidig japansk krydder, som er laget av fermenterte soyabønner. Den har en unik og veldig sterk smak, takket være den autentiske produksjons- og gjæringsprosessen, som varer i ikke mindre enn to år. På grunn av den sterke umami-smaken er hatcho miso et godt og økologisk alternativ til buljongterninger. Den egner seg også spesielt godt som grunnlag for (miso)supper, sauser og marinader. Deilig på brød også, kombinert med peanøttsmør.

Hatcho miso er den sterkeste av de fire variantene av miso.

Bruk 1 ss til å erstatte en buljongterning eller bruk den til 200 ml misosuppe. Bruk som base for saus, marinade eller dressing.

  • Vegansk
  • Gjærfri
  • Glutenfri
  • Uten tilsatt sukker
  • Uten tilsatt salt
  • Laget kun av fermentert soya
  • Veldig sterk smak
  • Gjærer i ikke mindre enn 2 år
  • Ikke pasteurisert
  • Tradisjonelt laget etter eldgamle oppskrifter
  • Laget i Japan

Oprindelsesland:

JP-BIO 154 Ikke-EU jordbrug

Opbevaring:

På køl efter åbning.

Næringsinnhold pr. 100g:
Energi875 kJ / 209 kcal
Fett6,6 g
- hvorav mettede fettsyrer0,9 g
Karbohydrater11,1 g
- hvorav sukkerarter0,6 g
Kostfiber7,7 g
Protein22,4 g
Salt9,6 g

Skriv en omtale
Terrasana Miso Hatcho Ø Glutenfri

captcha
Captcha