Dansk Tang Sukkertang Tørret
Sukkertang er et deilig mellommåltid etter en kjapp tur i pannen.
20 gSe fraktkostnader
Beskrivelse
Dansk Sukkertang tørket er en delikat tang fra den danske kysten som håndplukkes i Kattegat og tørkes for å bevare den unike smaken og næringsinnholdet. Tangen er kjent for sin søte smak og sprø konsistens, og er en utmerket ingrediens for å gi smak og tekstur til en rekke retter.
Dansk tørket tang er enkel å bruke og kan tilberedes i en rekke retter, blant annet salater, supper og fiskeretter.
Når tangen varmes opp i ovnen til ca. 170 grader, får den en karamellisert konsistens som gjør at den passer godt i desserter. Ved koking absorberer tangen vann og får en "naturlig" konsistens som gjør den velegnet til supper, slik du kjenner det fra det asiatiske kjøkken.
Produktet bør varmebehandles til min. 75 °C i hele produktet før det spises.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Produktet skal varmebehandles til min. 75 °C overalt i produktet inden det spises. Anvendelsesforslag: Sukkertang kan anvendes i alt fra desserter til supper. Ved opvarmning i ovnen til omkring 170 grader får tangen en karamelliseret konsistens, som gør den lækker i desserter. Ved kogning optager tangen igen vand og får en ”naturlig" konsistens, som gør den velegnet til fyld i supper, præcis som man kender det fra det asiatiske køkken. Tør og granuleret kan den med fordel også anvendes som krydderi, hvor den vil bidrage med umami smag.
Oprindelsesland:
Danmark.
Næringsinnhold pr. 100g: | |
---|---|
Energi | 1046 kJ / 250 kcal |
Fett | 1,1 g |
- hvorav mettede fettsyrer | 0,5 g |
Karbohydrater | 55 g |
- hvorav sukkerarter | 6,0 g |
Kostfiber | 5,0 g |
Protein | 7,0 g |
Salt | 3,1 g |