Bidro PMS m. Agnus Castus

Naturlig kosttilskudd med agnus castus for at regulere hormonaktiviteten

60 Kapsler
Alle priser inkluderer toll og MVA
379 kr
Normalpris
Få 10% medlemsrabatt
Få medlemsrabatt på tusenvis av varer
Opprett et GRATIS medlemskap når du går til bestilling.
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader
Bemerk: Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold.

Beskrivelse

Opplev lindring med Bidro PMS - et naturlig kosttilskudd for PMS-symptomer.

  • Naturlig lindring: Bidro PMS er et naturlig kosttilskudd som gir lindring fra PMS-symptomer. Du trenger ikke å ty til syntetiske eller kjemiske alternativer for å føle deg bedre.
  • Beroligende effekt: Biepropolis, en hovedingrediens i Bidro PMS, har beroligende egenskaper som kan bidra til å dempe humørsvingninger og redusere angst og uro forbundet med PMS.
  • Antiinflammatoriske egenskaper: Biepropolis er kjent for sine antiinflammatoriske egenskaper. Den kan hjelpe med å redusere betennelse i kroppen og lindre smerte og ubehag i forbindelse med PMS.
  • Hormonbalanse: Bidro PMS inneholder ekstrakt av rød solhatt, som kan bidra til å balansere hormonnivåene i kroppen. Dette kan bidra til å redusere PMS-symptomer og gi økt trivsel.
  • Styrket immunforsvar: Rød solhatt er også kjent for å styrke immunforsvaret. Ved å støtte immunsystemet ditt kan Bidro PMS bidra til en generell bedre helse og velvære.
  • Regulering av hormoner: Vitamin B6 i Bidro PMS kan bidra til å regulere hormonaktiviteten i kroppen. Dette kan ha en positiv innvirkning på PMS-symptomer, som tretthet og utmattelse.

Bidro PMS er et trygt og effektivt alternativ for kvinner som ønsker naturlig lindring fra PMS-symptomer. Gi kroppen din den naturlige støtten den trenger for å opprettholde balanse og trivsel gjennom månedlige hormonelle endringer. Nyt livet uten bekymringer for PMS-symptomer med Bidro PMS.

Daglig dosis:

Voksne: 1 kapsel

Brugsanvisning og forholdsregler:

Indtages i forbindelse med et måltid.

Opbevaring:

Tørt og ikke for varmt.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Innhold1 kapsel% RI (Referanseinntak)
Vitamin B6 (mg)1,4100
Vitex agnus castus (mg)200
Gelé Royal (mg)67


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Skriv en omtale
Bidro PMS m. Agnus Castus

captcha
Captcha