Spar
19%

Bidro Ampull Øko 20 ampuller

I hver Bidro Ampul finnes det 1500 mg økologisk gelé royal, fullpakket med næringsstoffer.

20 Stk
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 548,02 kr 445 kr
Fast lav pris
Spar 103,02 kr
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader
Bemerk: Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold.

Beskrivelse

I hver enkelt Bidro Ampull finner du 1500 mg med økologisk, næringsrik Gelé Royal. Denne delen av Bidros velrenommerte Gelé Royal-serie tilbyr et kosttilskudd pakket i ampuller som er enkle å bruke. Sammensetningen inkluderer økologisk honning og Gelé Royal, som er kjent som dronningenes føde i bikuben. Denne eksklusive føden, som arbeidsbier produserer til deres fremtidige dronninger, er en naturlig kilde til B-vitaminer, A, C, D og E-vitaminer.

Om du er på utkikk etter en høyere konsentrasjon av Gelé Royal, er disse ampullene ideelle siden de inneholder en betydelig større mengde Gelé Royal per ampulle sammenlignet med Bidro-kapslene.

Fordeler med Bidro Ampull Øko 20 ampuller

  • Rik på næringsrik Gelé Royal
  • Praktiske og lette å bruke
  • Høy konsentrasjon av Gelé Royal per ampulle

Bruksanvisning:

Voksne: Ta en ampulle hver morgen. Åpne ved å knekke av endene på ampullen hvor det er markert med hvitt. Geléen kan inntas som den er, eller blandes i din morgenjuice, vann eller frokostblanding.

Pakningsinnhold: 20 ampuller à 10 ml

Daglig dosis:

1 ampul.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Indtages om morgenen direkte fra ampul eller blandes i juice, vand eller i morgenmaden. Ampul brækkes ved at knække spidserne af i begge ender, ved hvidt mærke.

Oprindelsesland:

FR-BIO 01EU/Ikke-EU jordbrug

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Innhold1 ampul
Honning (mg)5000
Gelé Royal (mg)1500


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Skriv en omtale
Bidro Ampull Øko 20 ampuller

captcha
Captcha