Futuro Deluxe Tommelstøtte Beige S/M

Stabilisator for nedre tommelfingerledd

1 Stk.
Alle priser inkluderer toll og MVA
399 kr
Få på lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader

Beskrivelse

Futuro Deluxe tommelstøtte er utviklet til effektivt støtte og lindring til smerter i tommelen grunnet forstuing, leddgikt, repeterende belastning, eller degenerative leddsykdommer. Denne tommelstøtten stabiliserer tommelen og gir samtidig frihet og bevegelighet for de andre fingrene, noe som gjør den ideell til daglig bruk under alle aktiviteter - fra SMS og gaming til hagearbeid og håndarbeid.

Futuro Deluxe tommelstøtte kommer i en diskret beige farge og er designet i samarbeid med medisinske fagpersoner for å sikre optimal funksjonalitet og komfort. Enten du trenger støtte til en svak, skadet eller smertefull tommel, gir denne tommelstøtten deg friheten til å fortsette med dine daglige gjøremål uten avbrudd.

Derfor skal du vælge Futuro Tommelfingerstøtte Beige S/M

  • Målrettet støtte: To støtteskinner gir stabilisering av det nedre tommelleddet, mens den justerbare håndleddstroppen tilbyr ekstra støtte for en skreddersydd passform.
  • Komfort: Det fuktabsorberende og pustende materialet sikrer at støtten kan brukes komfortabelt gjennom hele dagen, uten å irritere huden.
  • Fleksibel bruk: Kan enkelt justeres til bruk på både høyre og venstre hånd, og er tilgjengelig i størrelsene Small/Medium og Large/X-Large for en perfekt passform.
  • Enkelt vedlikehold: Håndvaskbar i lunkent vann med mild såpe, noe som gjør det enkelt å holde støtten ren og hygienisk.

Futuro Deluxe Tommelstøtte Beige findes i to størrelser:

Small/Medium:

Rundt om tommel: 5,1 – 6,4 cm

Rundt om håndledd: 12,7 – 19,1 cm

Large/X-Large:

Rundt om tommel: 6,4 – 7,6 cm

Rundt om håndledd: 17,7 – 23,0 cm

Skriv en omtale
Futuro Deluxe Tommelstøtte Beige S/M

captcha
Captcha
Merke Futuro
Klassifikation Medisinsk utstyr
Produktnummer 55416
Mengde 1 Stk.