Futuro Deluxe Tommelstøtte - S/M

Ved vonde tommelledd grunnet f.eks. overbelastning eller leddproblemer

1 S / M
1 Stk.
Alle priser inkluderer toll og MVA
449 kr
Få på lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader

Beskrivelse

Futuro Deluxe Tommelstøtte S/M er en ideell løsning for de med vonde tommelledd, enten det skyldes overbelastning, leddproblemer eller en travel livsstil som inkluderer hyppig bruk av smarttelefoner, spillkonsoller og andre håndholdte enheter. Denne tommelstøtten er utformet for å gi stabiliserende og komfortabel støtte til de nedre tommelfingerleddene, slik at du kan fortsette dine daglige aktiviteter med mindre smerte og ubehag.

Den er fleksibel i bruk og kan brukes hele dagen, eller når du har behov for støtte. Den er designet for å passe både venstre og høyre hånd. Futuro Deluxe Tommelstøtte S/M passer med sin justerbarhet til personer med en omkrets rundt håndleddet på mellom 12,7 cm og 16,5 cm, og kommer i en stilig sort farge.

Fordeler med Futuro Deluxe Tommelstøtte S/M:

  • Stabiliserer de nedre tommelfingerleddene effektivt.
  • Gir komfortabel støtte, ideell for bruk under daglige aktiviteter.
  • Fleksibel bruk – kan bæres hele dagen eller ved behov.
  • Passer til både venstre og høyre hånd.
  • Egnet for omkrets rundt håndleddet fra 12,7 cm til 16,5 cm.
  • Moderne design i sort farge, som passer til de fleste antrekk.

Enten du opplever smerte grunnet overbelastning fra teknologi eller har leddproblemer, kan Futuro Deluxe Tommelstøtte S/M være løsningen du trenger for å redusere ubehag og opprettholde en aktiv livsstil.

Tatyana 2023-05-21 10:28:12

Den har god support struktur, men har allerede løse tråder etter mindre enn en ukes bruk. Den burde vare lenger for prisen. Veldig typisk "dyrt produkt som er laget for å falle fra hverandre så du kjøper en ny". Om skaden din er midlertidig og du ikke tror du kommer til å trenge produktet mer enn denne ene gangen funker det godt. Men om du trenger den over lengre tid eller kan komme til å trenge den igjen i framtiden, se etter et produkt som varer lenger eller koster mindre så det er verdt pengene som et 'bruk og kast' produkt.

Skriv en omtale
Futuro Deluxe Tommelstøtte - S/M

captcha
Captcha
Merke Futuro
Klassifikation Medisinsk utstyr
Produktnummer 51899
Mengde 1 S / M 1 Stk.