Spar
35%

Weleda Salt Tannkrem

Unik fluorfri tannkrem med havsalt og milde mineralrensemidler.

75 ml
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 85,51 kr
56,00 kr
Tidsbegrenset tilbud
Spar 35,41 kr

Gjelder til og med 16-04-2023
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader

Beskrivelse

Weleda Salt Tannkrem er en fluorfri tannkrem med havsalt, planteekstrakter og milde mineralske rensemidler. 

I et samarbeid mellom din egen kropp og tannkremen vil du få naturlig rene tenner. Det skjer, da innholdet av havsalt vil stimulerer spytafsondringen din som vil øke de naturlige rensende kreftene. Det er utrolig viktig å ta vare på tennene sine og derfor har Weleda laget en tannkrem fullpakket med naturlige ingredienser.

Salt Tannkrem fra Weleda er en unik tannkrem som er tilsatt havsalt og mineralske rensemidler. Og så er den fluorfri! Salt Tannkrem holder både tennene og tannkjøttet ditt sunt og rent. Tannkremen er tilsatt havsalt, da salt bokstavelig talt vil gi deg vann i munnen og dermed renser på en naturlig måte. Samtidig gir salt tannkremen et friskt element. 

Produktet er tilsatt flere naturlige ingredienser, for eksempel ekstrakter av kastanjebark, myrra og ratanhia-rot hvor partiklene renser tannkjøttet og forhindrer tannstein og plakk samtidig som de toner tannkjøttet. Alt dette motvirker hull i tennene. Smaken av salt er kombinert med en frisk peppermynteolje, så produktet har den klassiske tannkremduften.

Weleda Salt Tannkrem er det opplagte valget hvis du ønsker effektiv og naturlig pleie av tennene. Tannkremen er uten fluor, overflateaktive stoffer, syntetiske konserveringsmidler, fargestoffer og råvarer fra mineraloljer.

 

Derfor bør du velge Weleda Salt Toothpaste  

  • Stimulerer til selvrensing 
  • Friskhet fra peppermynte
  • Styrker tannkjøttet og reduserer tannsten
  • Beskytter mot hull og nøytraliserer syrer
  • Sertifisert naturlig tannpleie
  • Uten fluor
  • Har en god lukt og smak

 

Ingredienser

Natriumbikarbonat, vann, glyserin, silika, Mentha Piperita-olje, Prunus Spinosa-fruktjuice, Commiphora Myrrha-harpiksekstrakt, Krameria Triandra rotekstrakt, Aesculus Hippocastanum barkekstrakt, Arum Maculatum rotekstrakt, Natriumklorid, Cyamopsis Tetragedilium G, Simonolosia G, Simonolosia Alkohol, Esculin, Laktose, Smak*, Limonene*, Linalool*

 

Bent Holmstrøm 2019-02-21 09:28:52

Weleda Salt toothpaste er et effektivt og sundt alternativ til almindelige tandpastaer med alle mulige forskellige tilsætninger. Jeg har personligt anvendt denne tandpasta i over 40 år, og det samme har min kone og børn, da vi boede sammen.
mecindo var konkurrencedygtig da jeg sidst købte tandpasta, og forsendelsen kom til den lovede tid.

Skriv en omtale
Weleda Salt Tannkrem

captcha
Captcha