Spar
21%

Udo's Choice Oil Ø

Næringsrik olje med essensielle Omega 3-6-9 fettsyrer

500 ml
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 491,76 kr
389 kr
Fast lav pris
Spar 102,76 kr
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader

Beskrivelse

UDO'S CHOICE® er en sertifisert økologisk oljeblanding som er en kilde til en høy mengde Omega-3 fettsyrer og med en høy mengde flerumettet fett.

Ultimate Oil Blend fra Udo's Choice er en deilig og unik kombinasjon av oljer og næringsstoffer som møter kroppens behov for essensielle fettsyrer. 

Den består av økologisk sertifisert linfrøolje, solsikkeolje, sesamolje, kokosolje og nattlysolje. Oljen inneholder Omega 3 og Omega 6 som er følsomme for varme, lys og oksygen, derfor blir oljene kaldpresset mekanisk uten kontakt med oksygen eller lys. 

Presseteknikken er utviklet av FMD i Canada med fokus på å oppnå maksimal stabilitet og ernæringsverdi. Oljen tappes på glassflasker i et miljø uten lys og oksygen for å bevare maksimal friskhet og holdbarhet. 

Fordeler med Ultimate Oil Blend

  • Økologisk sertifisert
  • Inneholder nattlysolje
  • Inneholder Omega 3, 6 og 9
  • Kaldpresset

UDO'S CHOICE® var den første oljeblandingen på det danske markedet, og Udo Erasmus satte fokus på betydningen av omega 3 og 6. Mengdeforholdet mellom fettsyrene, kvaliteten på råvarene og produksjonsprosessen, samt det brede spekteret av spesialoljer, gjør oljeblandingen optimal. Hele 7 forskjellige oljer fra vegetabilske frøarter er satt sammen i en perfekt synergi.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Olieblanding må ikke opvarmes eller bruges til stegning. Forslag til brug: Hæld 2-3 spiseskefulde af denne næringsrige olie på tilberedt mad. Olien er lækker på pasta, ris, grøntsager o.s.v. Den er også superb i salatdressing, yoghurt, frugtsaft eller i en protein/frugtshake. Kun fantasien sætter grænser. Olien har et uklart lag. For at få fuldt udbytte af dette, skal flasken rystes nænsomt før brug.

Oprindelsesland:

CA-ORG 017Ikke-EU jordbrug

Opbevaring:

Skal opbevares i køleskab (højst 8°C) - også før åbning. Olieblandingen tåler dog stuetemperatur kortvarigt, f.eks ved transport. Efter åbning skal olieblandingen anvendes inden 4-6 uger. Holdbarheden kan forlænges helt op til 2 år ved at fryse flasken.

Næringsinnhold pr. 100g:
Energi3347 kJ / 810 kcal
Fett90 g
- hvorav mettede fettsyrer10 g
Karbohydrater0 g
- hvorav sukkerarter0 g
Protein1,0 g
Salt0 g
Øyvind 2022-02-09 12:03:45

Finnes ingen bedre olje på markedet enn Udos Choice. Dette er en luksusolje for de som er på utkikk etter det lille ekstra, og er spesielt egnet for de som holder seg aktiv med trening. Anbefales på det sterkeste.

Sara 2019-11-06 17:12:26

Selv om jeg ikke er spesielt glad i smaken så virker denne oljen som om den gjør godt for hud og ledd.

Ana 2019-02-26 06:22:36

Samboeren min foretrekker denne.

Lars Axelsson 2019-02-25 18:03:10

I'm convlnced that our bodies need these natural oils and that it's difficult to get them through normal foods. I also believe that the ratio between omega 3 and 6 is vital, and in Udo's Choice this is already taken care of.

Skriv en omtale
Udo's Choice Oil Ø

captcha
Captcha