MiviTotal


MiviTotal – Mineraler og vitaminer for din hverdagMivitotal er en allsidig og nøye sammensatt serie tabletter som kombinerer høykvalitets vitaminer og mineraler. Mivitotal gjør det enkelt å ta vare på helsen sin i hverdagen.

 Sortimentet retter seg bredt mot kvinner og menn, barn, tenåringer samt seniorer – og favner dermed hele familien. Alle variantene er spesifikt tilpasset de forskjellige behovene vi opplever gjennom livet.

 Serien består av multivitaminer, kombinasjoner av vitaminer og mineraler til spesifikke behov og livsstilsprodukter. Alle tabletter har en form og størrelse som gjør dem enkle å ta og med kun 1 tablett om dagen er det lett å få i seg den daglige dosen.

 

Bærekraftig emballasje

Tablettserien kommer i fargerik og tiltalende emballasje, framstilt av plantebasert plast laget av sukkerrør. Den grå plasten kan resirkuleres og emballasjestørrelsen tilpasses innholdet for å minimere overflødig emballasje og luft. Det er 90 tabletter i en boks, tilsvarende 3 måneders bruk.

 

Mvitotal Plus – den flytende vitaminpillen

I tillegg til tablettene er Mivitotal også tilgjengelig i en flytende versjon; Mivitotal Plus. Produktet er rett og slett en "flytende vitamin- og mineralpille". Mivitotal Plus er spesielt rettet mot personer som har problemer med å svelge piller (f.eks. barn og eldre), men kan brukes av alle som bare opplever at flytende produkter fungerer bedre for dem.

Produktet er lett å innta (1-2 ganger daglig) og kan eventuelt blandes med vann, juice eller saft. Den er også god i smoothie om du foretrekker det.