Terrasana Hatcho Miso (Soya)

Brukes som smakstilsetning i supper, gryteretter osv.

400 g
Alle priser inkluderer toll og MVA
117 kr
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader

Beskrivelse

Hatcho miso er en glutenfri, mångsidig japansk krydda, som er gjord av fermenterte sojabönor. Den har en unik og meget sterk smak, den autentiske produksjons- og jäsningsprocessen, som er mindre enn to år. På grunn av den starka umamismaken er hatcho miso en bra og ekologisk alternativ til buljongtærningar. Det er også spesielt egnet som bas til (miso)sopor, såser og marinade. Gott på brød også, blandet med jordnötsmör.

Hatcho miso er den starkaste av de fire variantene av miso.

Bruk 1 matsked for å sette en buljongtæring eller brukt til 200 ml misosoppa. Bruk som bas for sås, marinade eller dressing

  • Vegansk
  • Gjærfri
  • Glutenfri
  • Uten tilsatt sukker
  • Uten tilsatt salt
  • Laget kun av fermentert soya
  • Veldig sterk smak
  • Gjærer i ikke mindre enn 2 år
  • Ikke pasteurisert
  • Tradisjonelt laget etter eldgamle oppskrifter
  • Laget i Japan

Opbevaring:

Opbevares på køl efter åbning.

Næringsinnhold pr. 100g:
Energi875 kJ / 208 kcal
Fett6,6 g
- hvorav mettede fettsyrer0,9 g
Karbohydrater11,1 g
- hvorav sukkerarter0,6 g
Protein22,4 g
Salt9,6 g

Skriv en omtale
Terrasana Hatcho Miso (Soya)

captcha
Captcha