Spar
22%

Ortis Frukt & Fiber Terning 24 stk

Tyggeterninger med lekker, naturlig fruktsmak

24 Stk.
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 369,89 kr 289 kr
Fast lav pris
Spar 80,89 kr
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader
Bemerk: Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold.

Beskrivelse

Frukt & Fibre fra Ortis er et kosttilskudd i form av praktiske, individuelt pakkede tyggeterninger basert på en unik kombinasjon av frukter og fibre - herunder blant annet rabarbra, fiken, dadler og tamarind. Terningene er vegetabilske og kan derfor uten problemer anvendes av vegetarer.

Fibrene i tilskuddet er sammensatt av både vannløselige og uoppløselige fibre, tilsvarende fibertypene som naturlig finnes i fruktene som er ingredienser i produktet. Terningene har en herlig smak og konsistens, som minner om en deilig fruktstang. De inneholder fiken, som bidrar til regelmessig tarmfunksjon, tamarind som bidrar til normal fordøyelse, og rabarbra som bidrar til å stimulere tarmbevegelsene.

Frugt & Fibre kommer både som terninger og tabletter. Både tablettene og terningene har høyt fiberinnhold, slik at du kan velge akkurat den varianten du foretrekker mest. Terningene er omtrent på størrelse med en buljongterning, så du enkelt kan ha dem med deg når du er på farten.

Kostfiber er viktig for fordøyelsen. Det er fordi de trekker til seg vann, sveller og dermed øker tarminnholdets volum. Dette påvirker tarmfunksjonen og stimulerer til tarmtømming. Produktet virker effektivt og behagelig.

Bruk av Frukt & Fiber gir velvære som følge av regelmessig tarmfunksjon.

Fordeler med Ortis Frukt & Fiber Terning 24 stk:

  • Inneholder rabarbra, som bidrar til å stimulere tarmbevegelsene.
  • Inneholder tamarind, som bidrar til normal fordøyelse.
  • Inneholder fiken, som bidrar til regelmessig tarmfunksjon.
  • 100% naturlig opprinnelse.
  • Kommer i praktisk tyggeterning.
  • Høyt fiberinnhold.
  • Vegetarisk.

Dosering og bruk:

1 tyggeterning daglig inntas om kvelden sammen med et stort glass vann. Etter 1-2 ukers bruk, bør du ta en ukes pause.

OBS: Bør ikke gis til barn under 12 år. Bør kun brukes under graviditet og amming etter samråd med lege.

Daglig dosis:

Voksne og børn over 12 år: 1 tyggeterning

Brugsanvisning og forholdsregler:

Indtages om aftenen med et stort glas vand. Anbefales ikke til børn under 12 år. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende. Fordøjelsesmidler bør ikke bruges gennem længere tid: 1-2 uger. På grund af ingrediensernes naturlige variationer kan tabletternes smag og farve variere, uden dette indvirker på kvaliteten eller holdbarheden.

Opbevaring:

Tørt og ved stuetemperatur mellem 15-25 °C.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Innhold1 terning
Figen (g)7,44
Rabarber pulver (mg)555
Guarkernemel (mg)400
Tamarind (mg)400
Daddelkoncentrat (mg)200
Fiber (g)1,6


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Anne L 2023-09-28 10:18:59

Fungerer veldig bra for min mage. Hadde store problemer med magen tidligere( dvs i flere år uten at de fant noe galt på sykehuset ) Men når legen anbefalte 1 halv tyggetablett hver kveld så begynte jeg med det. Mitt liv har forandret seg totalt etter at ĵeg begynte med frukt&fiber tyggetabletter fordi nå kan jeg leve dom normalt å ikke bekymre meg over om magen og-eller dagen i morgen er ødelagt eller ikke :-)

Lone 2020-04-22 12:59:15

De virker helt fantastisk :-)

Britt Bakke 2019-08-15 19:34:06

Frukt og Fiber er fantastiske. De er det eneste som hjelper på min mage.

Skriv en omtale
Ortis Frukt & Fiber Terning 24 stk

captcha
Captcha