Clearspring Barley Miso Paste (Upasteurisert)

Økologisk tradisjonell Musi Miso

300 Gram
Alle priser inkluderer toll og MVA
129 kr
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader

Beskrivelse

Også kjent som Mugi Miso, er det den tradisjonelle misoen på landsbygda i Japan. Denne fantastiske misoen er laget med tradisjonelle metoder og er ferdiglagret på sedertre i 1 til 2 år. Den tilfører en rik smak og konsentrert godhet til sauser, bakeretter, supper og bønner. Det lager også en enestående misosuppe.

Vinner av Great Taste Award 2023 - 3 stjerner

"Denne misoen er rik på farger, saftig og dyp i umami-smaken. Gjærsmaken minnet om blåmuggost og shiitakesopp, og fruktigheten imponerte virkelig dommerne. Dyp, rik og utenom det vanlige."

"Denne misopastaen gir en kraftig punch! Med aromaer av konjakk-gjennomvåt fruktbrød og intenst salte umami-smaker, er det tydelig at litt går langt i kulinariske applikasjoner."

I 2023 vurderte Great Taste Awards 14 195 produkter. Av disse oppnådde bare 248 en 3-stjerners Great Taste Award (bare 1,8 %)!

Bruk:

Miso er et veldig allsidig smaksstoff og kan brukes til å smaksette supper, gryteretter og bønneretter. Også god til sauser, dipper, pålegg og sylteagurk. Det er en fantastisk dressing til salater, nudler, korn og bønner, tofu, vegetabilsk protein og grillretter.

Oprindelsesland:

JP-BIO 154 Ikke-EU jordbrug

Næringsinnhold pr. 100g:
Energi606 kJ/145 kcal
Fett5,6 g
- hvorav mettede fettsyrer0,7 g
Karbohydrater15 g
- hvorav sukkerarter5,6 g
Kostfiber4,7 g
Protein12 g
Salt11,3 g

Skriv en omtale
Clearspring Barley Miso Paste (Upasteurisert)

captcha
Captcha