Spar
16%

Basiderm Oil Control Foam Wash

Ansiktsvask til uren/fet hud

235 ml
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 237,99 kr 199 kr
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader

Beskrivelse

Basiderm Oil Control Foam Wash er en mild og beroligende skumvask som er nøye utviklet for hud som er fet og har en tendens til akne. Denne skumvasken er klinisk testet og er bevist å rense bort overflødig talg og urenheter som kan forårsake tilstoppede porer og akne.

Produktet er dermatologisk testet og inneholder effektive ingredienser som sink og lakrisekstrakt, som begge er kjent for sine mykgjørende egenskaper og evnen til å redusere talgproduksjonen. Den lave pH-verdien i skumvasken støtter opp om og vedlikeholder den naturlige hudbarrieren, noe som er essensielt for å holde huden i god stand.

Basiderm Foam Wash er også spesielt anbefalt for de med sensitiv hud som er i medisinsk behandling for akne, da den er fri for såpe, parabener og alkohol, og dermed minimerer risikoen for irritasjon.

Bruk: Bruk produktet morgen og kveld ved å påføre det på fuktig hud. Masser skummet forsiktig inn i huden for en grundig rengjøring og skyll deretter av med vann. For best resultat er det anbefalt å bruke Basiderm Foam Wash i kombinasjon med Basiderm Daily Moisturizer, da disse produktene er spesielt utviklet for å jobbe sammen for å optimalisere hudens tilstand og helse.

Bruksanvisning: Brukes morgen og kveld på fuktet hud. Massér inn skummet i huden og skyll deretter grundig med vann.

For optimalt resultat anbefales Basiderm Foam Wash og Basiderm Daily Moisturizer å brukes i kombinasjon, spesielt for sensitiv hud som behandles med aknemedisiner.

Alexandra 2019-02-24 19:29:53

Denne rensen tørker ikke ut huden, men den gjør huden min mindre fet. Anbefales!

Skriv en omtale
Basiderm Oil Control Foam Wash

captcha
Captcha
Merke Basiderm
Klassifikation Kosmetisk produkt
Produktnummer 57325
Mengde 235 ml