Australian Bodycare

Australian Bodycare, også kjent som ABC, er kjent for deres produkter som inneholder den antiseptiske oljen Tea Tree Oil, som utvinnes fra treet Melaleuca Alternifolia. Tea Tree Oil ble brukt av aboriginere gjennom århundrer for dets bakterie- og soppdrepende egenskaper, og har siden vist seg å ha mange bruksområder. På Mecindo.no finner du et stort utvalg av Australian Bodycare.


Viser 1 til 48 av 50 (2 sider )

Hvem er Australian Bodycare?

Selv om navnet godt kan tyde på det, holder Australian Bodycare faktisk ikke til i Australia, men i Danmark. Siden 1992 har Australian Bodycare produsert lekre pleieprodukter med deres velkjente hovedingrediens: Tea tree oil, eller på dansk, tetre-olje. 

Siden begynnelsen har Australian Bodycare hatt en visjon om å være førende innen for problemløsende hudpleie, som søker må gi brukere en bedre livsstil og økt velvære.

Produktene er velegnede til hele familien, hvilket betyr at shampoo, kroppsåpe osv. også kan brukes av barn og unge.

 

Hudpleie – kropp

Til pleie av kroppen finner du bl.a. produkter som:

Australian Bodycare Rescue Cream, som er en spesialkrem til utsatte steder på kroppen, hvor hudflater gnir mot hverandre og blir irriterte. 

Australian Bodycare Body Scrub, er en eksfolierende bodyscrub med sandeltre-nøtteskall og Tea Tree Oil som masserer og renser de øverste lag i huden for døde hudceller. 

Bruk deretter Australian Bodycare Body Wash og avslutt med Australian Bodycare Bodylotion som fukter huden. 

Til mer spesifikke hudproblemer finner du Australian Bodycare Foot Cream til daglig pleie av føttene. Sliter du med såre eller tørre heler, bør du i stedet vurdere å bruke Heel Repair. Ved svie, rødme og kløe på føttene generelt, kan du bruke Foot Repair

Hudpleie – ansikt

Australian Bodycare Face Cream nærer, fukter og pleier huden i ansiktet ditt. Innholdet av tea tree oil forebygger skånsomt irritasjon og uren hud. Rens evt. huden med Australian Bodycare Face Wash først. Ansiktsvasken fjerner døde hudceller, smuss og fett samtidig som at den desinfiserer huden. 

Hårpleie

Er håret tørt, fett eller opplever du kløe i hodebunnen? Tea tree oil har hjulpet mange med å få det naturlig sunne håret tilbake. 

Bruk Australian Bodycare Shampoo etterfulgt av Australian Bodycare balsam. Til hodebunnen finner du den effektive scalp cure, som motvirker flassende, tørr og irritert hodebunn.  

Tea Tree Oil kan bekjempe fett hår og kløe, da oljen virker antiseptisk og tilfører fukt til hodebunnen. 

Intimpleie og barbering

Det intime område kan i perioder være i ubalanse. Lukt, kløe og irritasjon er noe de fleste opplever. Med Australian Bodycare Intimprodukter, kan du bekjempe rødme og irritasjon. I forbindelse med intimbarbering er det en god idé å sørge for at det ikke er bakterier og smuss tilstede, som kan trenge inn i hud og porer. Bruk intim vasken før du påfører intim shave for barbering. Avslutt med intim balm som lukker porene og sørger for at det ikke oppstår nupper og irritasjon.  

Opplever du som kvinne at bakteriefloraen i intimområdet kommer i ubalanse, er Femi Daily en gel som kan bidra til å gjenopprette den naturlige bakterieflora. Gelen er pH-regulert i forhold til intimområdet. 

Ved vedvarende kløe, tørrhet, irritasjon eller uønsket lukt, er Femigel et produkt som er dermatologisk og gynekologisk testet. Femigel kan brukes ved milde symptomer, samt de mer alvorlige. Du skal selvfølgelig gå til lege hvis du opplever virkelig alvorlige problemer i det intime område. 

Er du mann finnes det også et Australian Bodycare produkt til barbering til deg. Shave Gel og After Shave til menn renser huden, fjerner bakterier og forebygger røde nupper, inngrodde hår, irritasjon og kløe etter barbering. 

 

Den funksjonelle Spot Stick

Den lille spot stick fra Australian Bodycare er enkel å ha med overalt, eller bare som en del av hjemmets førstehjelp. Sticken virker som roll-on og kan anvendes til behandling av:

  • Myggstikk
  • Kviser
  • Skrammer
  • Kløe

Spot Stick inneholder trollhassel, som har den egenskap at den virker mot uttørking, samt lukker porene så smuss og bakterier ikke trenger inn i huden. Innholdet av bet-glucan behandler rødmen i huden, og derfor vil røde nupper og kviser ofte forsvinne av seg selv raskere ved bruk av spot stick. Du kan bruke den flere gange daglig, og uansett hvor du er. Det kan nemlig ikke ses, at du har brukt den på huden.

 

Australian Bodycare hos Mecindo 

Hos Mecindo fører vi et bredt utvalg av produkter fra Australian Bodycare, enten du skal bruke ansiktsvask- og masker, bodylotion, shampoo eller balsam. 

Utover dette har vi Australian Bodycare Tea Tree Oil i oljeform som du enkelt kan bruke i fot- eller karbad eller tilføye i dine egne hudpleieprodukter. 

Du finner produktene til billige priser her på Mecindo.no, og bestiller du i dag har du dine produkter innen for 3-6 hverdager.

Har du spørsmål om produkter eller ordren din er du velkommen til å kontakte vår kundeservice

Du kan finne inspirasjon til hvordan å bruke alle de fantastiske produktene fra Australian Bodycare på produsentens hjemmeside.

 
Les mer Skjul