NANI Danske kosttilskudd
 

Danske Nani har et stort utvalg av vitaminer, mineraler, villlakseolje og helsepakker.
 


Med Nani er du alltid trygg på rene og naturlige tilskudd med en mild og biotilgjengelig form for kroppen — slik naturen hadde tenkt det.
 

Populære Nani produkter lige nu:
 

 
 

Nani multivitaminpillen er en klassiker som gjør at du får noen av de viktigste vitaminer og mineraler. Men kanskje du bør komme i gang med noen av de andre spennende vitaminene fra Nani eller deres helhetlige helsepakker, som består av 30 små pakker med daglige doser.
 

På Mecindo finner du et stort utvalg av Nani's vitaminer, mineraler og kosttilskudd for både barn og voksne. Vi har et bredt spekter av produkter som kan hjelpe, si, opprettholde et normalt immunsystem, energimetabolisme eller muskelfunksjon.


Danske Nani laver organiske kosttilskudd med form som mat 

Nani er et dansk kosttilskudd selskap, med en ambisjon om å lage milde og rene kosttilskudd, laget av alt det beste av naturen. I Nani tror de at vi av natur er skapt for å få for eksempel vitaminer og mineraler gjennom mat — nettopp fordi det er slik kroppen vår har gjort det gjennom årtusener og spesialiserer seg på. Her er vitaminer og mineraler nemlig ikke bare isolerte enheter, men i stedet bundet inn i komplekse strukturer med alt fra karbohydrater, proteiner, fett, flavonoider, antioksidanter og mer. 

Derfor er alle Nanis tilskudd på Whole Food eller Food State form. Det vil si at fra naturens hånd er de næringsrike matvarer, eller at matstrukturen etterlignes for biotilgjengelige vitaminer og mineraler. Du er derfor alltid trygg på økologiske og milde kosttilskudd fleste av Nani kosttilskudd er i tillegg plantebasert og veganer og er derfor egnet for de som lever en grønn livsstil. 

I tillegg til Nanis brede utvalg av vitaminer og mineraler har de også melkesyrebakterier, ren og fersk fiskeolje fra villlaks, aktiv Q10 samt et stort utvalg av urteekstrakter og helsepakker. 
 

Derfor må du velge kosttilskudd fra Nani 

  • Kosttilskudd av det beste av naturen
  • Vitaminer og mineraler på samme form som i mat
  • Biotilgjengelig og milde
  • Plantebasert og veggievennlig*
  • Nani er dansk 

* Med unntak av Nani Alaska Wild Salmon Omega 3 samt Nani Q10.

Les mer om de ulike produktkategoriene og tilskudd fra dansk Nani nedenfor. 
 

Nani Urtetilskud

Hvis du velger en av Nani urte kosttilskudd, får du konsentrerte urter på standardisert ekstrakt form. Dette betyr at de er konsentrert til et bestemt innhold av de aktive ingrediensene i urter, slik at du alltid er trygg på samme potente dose. I hver enkelt kapsel.

Du kan for eksempel velge mellom Nani Rosenrod, Nani Russisk Rod og Nani Ingefær
 

Nani fiskeolje — Alaska vill laks Omega 3

Nanis fantastiske fiskeolje er presset helt fra villaks fra Alaska. Oljen er kaldpresset, ren og frisk med et fint tototototox-tall på typisk bare 1-3. I tillegg er Nanis olje verken oppvarmet eller konsentrert, og opprettholder oljens naturlige fettsyrebalanse og triglyseridform.

Laksen som Nanis olje stammer fra, er av navnet Sockey laks, og den har et ganske spesielt liv. Når Sockey-laksen har gytet, vil det bare ta kort tid før den dør av helt naturlige årsaker. En fanger derfor bare laksen i tide like etter at den gyter, og derfor er Nanis villlakseolje både MSC-sertifisert og bærekraftig. Oljen klemmes bare av de delene av fisken som ikke brukes som spisende fisk, og derfor bidrar ikke Nanis fiskeolje til ressursavfall.  

Prøv Nani omega-3 i kapselform eller i flytende form – effekten er den samme.
 

Nani Helsepakker – Holistiske og naturlige kosttilskudd

De innovative Nani-helsepakkene er spesialdesignet for deg og de ulike stadiene av livet. Kosttilskudd er sammensatt av nøye utvalgte urter og alt fra bær, probakterier (melkesyrebakterier) og Q10 i kombinasjon med deres vitaminer og mineraler. Resultatet er målrettede og naturlige tilskudd.  

Hvis du ønsker å ta vare på huden din fra innsiden, kan du velge Nani Hud Helsepakken, som har et innhold av gotu kola, glatt burdock og en rekke vitaminer og mineraler som sammen bidrar til sunn og vakker hud.

Nani Energi/Mental Ydeevne Helsepakken inkluderer schisandra, russisk rot, rosenrot, Q10 og B vitaminer, for de som godt kunne bruke mer energi og overskudd i hverdagen.
 

I tillegg til disse to helsepakkene finner du mange flere — sjekk varesortimentet og finn Nani-helsepakken som passer deg og dine behov. 
 

Hvorfor ta kosttilskudd?

Husk at kosttilskudd aldri kan eller bør erstatte et sunt og variert kosthold. Men kosttilskudd kan alltid fungere som et naturlig supplement til en diett der behovet for alle vitaminer, mineraler og næringsstoffer ikke er dekket. 

Du kan ta kosttilskudd hver dag — multivitaminer og omega-3 kosttilskudd, for eksempel. Andre kosttilskudd kan tas i perioder når du opplever mangel eller der du bare trenger støtte ditt behov for mer energi, ernæring og helse. Det er veldig annerledes hvorfor enkeltpersoner velger å benytte seg av kosttilskudd. En ting er sikkert — vi gjør det for å bevare og bidra til helse og en funksjonell kropp.  

 

Kjøb Nani kosttilskudd på mecindo.no

På mecindo.no forhandler vi om et bredt utvalg av Nani kosttilskudd, både kosttilskudd, urte kosttilskudd og helse/kur pakker. Få dekket dine behov behov for vitaminer og mineraler med kosttilskud med Nani.

Vi har et bredt utvalg av kosttilskudd, helsekost og personlig pleie til gode priser.

Hvis du har spørsmål om et produkt eller en bestilling, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.