NANI Danske kosttilskudd
 

Danske Nani har et stort utvalg av vitaminer, mineraler, villlakseolje og helsepakker.
 


Alle kosttilskudd fra Nani er whole food - eller food state kosttilskudd, noe som betyr at de har samme form som i mat.
Med Nani er du alltid trygg på rene og naturlige tilskudd med en mild og biotilgjengelig form for kroppen — slik naturen hadde tenkt det.
 

Populære Nani produkter lige nu:
 

 
 

Nani multivitaminpillen er en klassiker som gjør at du får noen av de viktigste vitaminer og mineraler. Men kanskje du bør komme i gang med noen av de andre spennende vitaminene fra Nani eller deres helhetlige helsepakker, som består av 30 små pakker med daglige doser.
 

På Mecindo finner du et stort utvalg av Nani's vitaminer, mineraler og kosttilskudd for både barn og voksne. Vi har et bredt spekter av produkter som kan hjelpe, si, opprettholde et normalt immunsystem, energimetabolisme eller muskelfunksjon.


Danske Nani laver organiske kosttilskudd med form som mat 

Nani er et dansk kosttilskudd selskap, med en ambisjon om å lage milde og rene kosttilskudd, laget av alt det beste av naturen. I Nani tror de at vi av natur er skapt for å få for eksempel vitaminer og mineraler gjennom mat — nettopp fordi det er slik kroppen vår har gjort det gjennom årtusener og spesialiserer seg på. Her er vitaminer og mineraler nemlig ikke bare isolerte enheter, men i stedet bundet inn i komplekse strukturer med alt fra karbohydrater, proteiner, fett, flavonoider, antioksidanter og mer. 

Derfor er alle Nanis tilskudd på Whole Food eller Food State form. Det vil si at fra naturens hånd er de næringsrike matvarer (Whole Food's), eller at matstrukturen etterlignes (Food State) for biotilgjengelige vitaminer og mineraler. Du er derfor alltid trygg på økologiske og milde kosttilskudd fleste av Nani kosttilskudd er i tillegg plantebasert og veganer og er derfor egnet for de som lever en grønn livsstil. 

I tillegg til Nanis brede utvalg av vitaminer og mineraler har de også melkesyrebakterier, ren og fersk fiskeolje fra villlaks, aktiv Q10 samt et stort utvalg av urteekstrakter og helsepakker. 
 

Derfor må du velge kosttilskudd fra Nani 

 • Kosttilskudd av det beste av naturen
 • Vitaminer og mineraler på samme form som i mat
 • Biotilgjengelig og milde
 • Plantebasert og veggievennlig*
 • Nani er dansk 

* Med unntak av Nani Alaska Wild Salmon Omega 3 samt Nani Q10.

Les mer om de ulike produktkategoriene og tilskudd fra dansk Nani nedenfor. 
 

Nani whole food tilskudd

En Whole Food er, som navnet antyder, en «hel mat» som er så næringsrik at den selv kan gjøre det ut for et tilskudd. I Nanis Whole Food-utvalg finner du derfor en rekke kosttilskudd laget av nøye utvalgte planter i tillegg til Nanis kaldpressede fiskeolje av villlaks fra Alaska. Alla som naturen har skapat dem.  
 

Nanis mest populære Whole Food kosttilskudd på mecindo.no er

 • Nani organisk kalsium
  Nanis Kalsium består utelukkende av en spesiell rød alge fra Island, svært flink til å registrere mineraler fra omgivelsene. Algen binder store mengder kalsium av seg selv, men også magnesium, jod og alle 72 spormineraler! Derfor, i Nani tilskudd, alger er bare pulverisert og laget kapsel for deg slik at du får en helt naturlig og plantebasert kalsium supplement.
   
 • Nani Acerola C
  Nani’s C vitamin supplement består utelukkende av svært C vitamin-rike acerola kirsebær, rik på sterk antioksidant, bioflavonoider og mer.
   
 • Nani Blæretang
  Håndhøstet blæretang rig på organisk bundet jod og alle tang andre gavnlige næringsstoffer.
   

Nani Food State tilskudd har form som i mat og planter

Food State kosttilskudd er ennå ikke så godt kjent i Danmark, men det viser til at vitamin eller mineral supplement er på «mat form». Food State tilskudd kan lages på flere måter, men med spesielle metoder blir vitaminer og mineraler absorbert og innlemmet for eksempel i frukt og grønnsaker, melkesyrebakterier eller gjærceller.

De er bygget på den måten inn i cellestrukturen i maten slik at tilskuddet tar form som mat. Vitamin eller mineral er på den måten i selskap med karbohydrater, fett, proteiner og mye annet.

Food State ble opprinnelig utviklet for svake kreftpasienter med behov for milde kosttilskudd, men med dansk Nani kan den kvalitetsbevisste konsumenten nå også få glede av dem i hverdagen.
 

Nani’s mest populære Food State kosttilskudd på mecindo.no er:

 • Nani Food State Multivitamin 
  Nani Multivitamin med alle de viktigste vitaminer og mineraler tatt inn i frukt og grønnsaker som gulrøtter, artisjokk, kål, rødbeter og mye mer! Du kan se det også, hvis du tar en nærmere titt på det: Et fint vegetabilsk pulver i kapsel. Ikke noe annet. Fri av fyllstoffer og tilsetningsstoffer. Bare vitaminer fra naturlige kilder og mineraler registrert i plantene. Med NaniFood State Multivitamin, er du trygg på en ren, bredspektret og biotilgjengelig vitamin og mineral supplement hver eneste dag. Perfekt for voksne og barn fra 11 år.
   
 • Nani Food State Magnesium
  Magnesium bundet i melkesyrebakterier og i selskap med alle de samme aminosyrene som i mat. Den økologiske matformen sikrer deg et mildt tilskudd av det viktige mineralet.  
   
 • Nani Food State D3 Vitamin
  Naturlig og vegetabilsk D3 vitamin kompleks ekstrahert fra myrplanter. På samme aktive form som vi selv danner den i huden når vi er ute i solen, og derfor er den klar til bruk i kroppen. Mange av oss nordmenn får for lite av det viktige solskinnet vitamin i vinter halvår, men med Nani D3 vitamin er du sikret et stabilt inntak også i den mørke tid.  
   

Nani Urtetilskud

Hvis du velger en av Nani urte kosttilskudd, får du konsentrerte urter på standardisert ekstrakt form. Dette betyr at de er konsentrert til et bestemt innhold av de aktive ingrediensene i urter, slik at du alltid er trygg på samme potente dose. I hver enkelt kapsel.

Du kan for eksempel velge mellom Nani Rosenrod, Nani Russisk Rod og Nani Ingefær
 

Nani fiskeolje — Alaska vill laks Omega 3

Nanis fantastiske fiskeolje er presset helt fra villaks fra Alaska. Oljen er kaldpresset, ren og frisk med et fint tototototox-tall på typisk bare 1-3. I tillegg er Nanis olje verken oppvarmet eller konsentrert, og opprettholder oljens naturlige fettsyrebalanse og triglyseridform.

Laksen som Nanis olje stammer fra, er av navnet Sockey laks, og den har et ganske spesielt liv. Når Sockey-laksen har gytet, vil det bare ta kort tid før den dør av helt naturlige årsaker. En fanger derfor bare laksen i tide like etter at den gyter, og derfor er Nanis villlakseolje både MSC-sertifisert og bærekraftig. Oljen klemmes bare av de delene av fisken som ikke brukes som spisende fisk, og derfor bidrar ikke Nanis fiskeolje til ressursavfall.  

Prøv Nani omega-3 i kapselform eller i flytende form – effekten er den samme.
 

Nani Helsepakker – Holistiske og naturlige kosttilskudd

De innovative Nani-helsepakkene er spesialdesignet for deg og de ulike stadiene av livet. Kosttilskudd er sammensatt av nøye utvalgte urter og alt fra bær, probakterier (melkesyrebakterier) og Q10 i kombinasjon med deres Food State og Whole Food vitaminer og mineraler. Resultatet er målrettede og naturlige tilskudd.  

Hvis du ønsker å ta vare på huden din fra innsiden, kan du velge Nani Hud Helsepakken, som har et innhold av gotu kola, glatt burdock og en rekke vitaminer og mineraler som sammen bidrar til sunn og vakker hud.

Nani Energi/Mental Ydeevne Helsepakken inkluderer schisandra, russisk rot, rosenrot, Q10 og B vitaminer, for de som godt kunne bruke mer energi og overskudd i hverdagen.
 

I tillegg til disse to helsepakkene finner du mange flere — sjekk varesortimentet og finn Nani-helsepakken som passer deg og dine behov. 
 

Hvorfor ta kosttilskudd?

Husk at kosttilskudd aldri kan eller bør erstatte et sunt og variert kosthold. Men kosttilskudd kan alltid fungere som et naturlig supplement til en diett der behovet for alle vitaminer, mineraler og næringsstoffer ikke er dekket. 

Du kan ta kosttilskudd hver dag — multivitaminer og omega-3 kosttilskudd, for eksempel. Andre kosttilskudd kan tas i perioder når du opplever mangel eller der du bare trenger støtte ditt behov for mer energi, ernæring og helse. Det er veldig annerledes hvorfor enkeltpersoner velger å benytte seg av kosttilskudd. En ting er sikkert — vi gjør det for å bevare og bidra til helse og en funksjonell kropp.  

 

Kjøb Nani kosttilskudd på mecindo.no

På mecindo.no forhandler vi om et bredt utvalg av Nani kosttilskudd, både Food State , Whole Food 's, urte kosttilskudd og helse/kur pakker. Få dekket dine behov behov for vitaminer og mineraler med kosttilskud med Nani.

Vi har et bredt utvalg av kosttilskudd, helsekost og personlig pleie til gode priser.

Hvis du har spørsmål om et produkt eller en bestilling, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Les mer Skjul