Spar
22%

Scholl Neglesoppbehandling

Neglevæske og engangsfil for neglesopp

3.8 ml
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 511,93 kr 399 kr
Tidsbegrenset tilbud
Spar 112,93 kr

9 dager igjen
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader

Beskrivelse

Scholl Neglesoppbehandling er en komplett behandling av neglesopp. Scholl Neglesoppbehandling dreper 99.9% av neglesoppen i tillegg til negleinfeksjoner.

Scholl Neglesoppbehandling er en alt-i-1 komplett neglesoppbehandling som dreper soppinfeksjoner i neglen i løpet av en intensiv 4-ukers behandlingsforløp.

Scholl Neglesoppbehandling er vitenskapelig bevist til å gi en effektiv bekjemping av infeksjoner i tillegg til å forhindre spredning av smitte og beskytte mot tilbakevennende infeksjon.

Scholl Neglesoppbehandling kommer i en praktisk størrelse. Scholl Neglesoppbehandling er lett å bruke med nøye utvalgte funksjoner som hjelper og assisterer deg til nøye trimming og opprensing av de infiserte neglene, og fjerner dermed soppinfeksjonen.

Scholl Neglesoppbehandling gir en 2-trinns system som er nøye utviklet for å effektiv behandle mild soppinfeksjon og forhindre spredning av smitte.

Scholl Neglesoppbehandling kommer med hygieniske engangsfiler som forsiktig fjerner de øverste lagene av den infiserte neglen og reduserer dermed mengden sopp i neglen.

Scholl Neglesoppbehandling kommer også med en avansert neglevæskebehandling som er spesielt utviklet for å trenge inn i neglen for å behandle infeksjoner.

Den inneholder ingredienser som bryter båndene mellom neglecellene og myker den opp, noe som gjør det lettere for å nå de infiserte områdene.

Den avanserte neglevæskebehandlingen dreper sopp ved å gjøre neglen surere enn normalt slik at soppen ikke overlever. Neglevæskebehandlingen danner også en beskyttende overflate på neglen som bidrar til å hindre smitte og redusere sjansen for en ny infeksjon.

Scholl Neglesoppbehandling gir:

  • Praktisk, diskret, alt-i-ett-produkt
  • Effektivt behandling for mild soppinfeksjon
  • Dreper 99,9% av neglesoppen og infeksjon
  • Bidrar til å hindre spredning av smitte
  • Lett å påføre
  • Dermatologisk testet

Hva er neglesopp

Neglesopp er en ganske utbredt soppinfeksjon som kan ramme en eller flere negler. Infeksjonen sees oftest i tåneglene, men kan ramme fingerneglene også.

Neglesopp sees som en hvit eller gulaktig flekk under neglen. Hvis den utsatte neglen ikke blir behandlet, vil neglen bli mer misfarget, fortykket og flekkete rundt endene.

Instruksjoner

Fase 1: Behandlingsfase (4 uker): Benytt en neglefil for å forsiktig file neglens overflate en gang om uken i 4 uker. Kast filen umiddelbart etter bruk. Benytt neglevæsken på overflaten av neglen en gang om dagen i 4 uker. La væsken tørke i 5 minutter før du tar på sokker, sko eller legger deg.

Etter fire uker skal du videre til fase 2.

Fase 2: Beskyttelsesfase (9 måneder): Benytt neglevæsken på overflaten av neglen en gang om uken i 9 måneder eller inntil misfarging har vokst ut.

Klipp neglene en gang i måneden – kutt aldri helt ned til huden

Hvilke resultater kan jeg forvente?

Produktet dreper effektiv soppinfeksjoner ved korrekt bruk. Neglen forblir misfarget i en lang periode inntil ny negl har vokst ut or erstatter den misfargete neglen. Ved slutten av behandlingen vil misfargingen typisk være helt forsvunnet.

Hvor lang tid tar det å behandle neglen?

Etter 9-12 måneder, som er den gjennomsnittlige utvoksningsperioden for en negle, vil misfargningen forsvinne og neglen ha gjenvunnet styrken og fargen, så det ikke etterlates noen tegn til soppinfeksjon

Smitter neglesopp?

Neglesopp i seg selv er ikke en spesielt smittsom lidelse. Det er dog viktig å poengtere at neglesopp ofte utvikles i forbindelse med en fotsoppinfeksjon.

Fotsopp er i motsetning til neglesopp en ganske smittsom infeksjon som raskt kan spre seg til alle beboerne i et hjem dersom den infiserte ikke tar sine forholdsregler for å minske smitten.

Ingredienser

Aqua, isopropanol, glycerol, sitronsyre , urea, d-panthenol, xantangummi, natriumbenzoat, pentaerytrityl-tetra-di-t-butyl-hydroxyhydrocinnamat (antioksidant).

Advarsel

Forholdsregler ved bruk av Scholl Neglesoppbehandling:

 

  • Les bruksanvisningen nøye før bruk
  • Unngå kontakt med øyne og hud
  • Aldri bruk en neglefil om igjen

 

Inge J 2019-08-01 20:33:14

Har kun brugt det i få dage, men er tilfreds med at der er fil og lak med til forhåbentlig hele perioden.
Er nem at bruge, men tror det vil tage sin tid

thomas 2019-02-12 12:22:29

Meget effektivt. Der medfølger file og lak, så det rækker til 2-3 negle. Men det kræver vedholdenhed og tålmodighed.

M.essam 2018-10-25 16:31:13

Virklige god produkt . I løbe 4 ugers jeg kun see resultat

Sonny 2017-03-31 13:50:40

Jeg er ganske tilfreds. Mine tånegle var virkeligt skadede, især den ene af mine tånegle var grimt misfarvet.
Den her gjorde på en aller anden måde min negl helt hård hvorefter det meste knækkede af sammnen med svampevæksten. Så kunne ny negl uden svamp gro frem. Men det tager noget tid..

Skriv en omtale
Scholl Neglesoppbehandling

captcha
Captcha