Pukka te er et velkjent og populært temerke, hvilket nok skyldes deres kompromissløse tilgang til å produsere økologisk te av høy kvalitet som alltid er produsert under forhold som lever opp til Fairtrades krav om bæredyktig produksjon.

Pukka tilbyr en rekke tesorter og smaksvarianter. Finn din favoritt blant vårt store utvalg av Pukka te. Her finner du også andre gode produkter fra Pukka, bl.a. aloe vera juice, olje og andre helseprodukter. Pukka utvikler økologiske produkter som gir energi, virker avslappende og renser kroppen. Pukkas visjon er å verne om naturen, mennesker og planeten, gjennom å bidra til et harmonisk liv.

Økologisk te av høyeste kvalitet

Pukka te er populært verden over og av mange kjent som en meget sunn te. Pukkas produkter er velegnet til veganere og vegetarianere, og er uten tilsatt sukker og salt. Mange av Pukkas produkter er dessuten helt uten laktose, hvete, soya og gluten. Pukka te finnes i flere ulike helsefremmende smaksvarianter som gir en oppløftende følelse og renser kroppen. Teen er naturlig koffeinfri og kan derfor anvendes når som helst på dagen. Alle Pukkas produkter er økologiske og produsert under etiske og bæredyktige forhold. Råvarene er de beste fra naturen, og i utvalget finner du bl.a. Pukka Detox, Chai Te og Matcha Te som løfter opp kropp og sjel.

Kjøp Pukka Te på nett

Hos Mecindo kan du enkelt kjøpe te fra Pukka på nett. Vi har et bredt utvalg av herlige produkter til rimelige priser. Her finner du et stort utvalg av Pukka te, kokosolje og andre økologiske produkter for ditt velbefinnende. I tillegg tilbyr vi billig og hurtig frakt, slik at du kan ha glede av dine Pukkaprodukter innenfor få dager.Handlekurv