Mezina – din helse er vår hjertesak


Din helse har vært Mezinas hjertesak siden 1983. Helt siden den gang har Mezina vært en av Danmarks største helsekostleverandører. Mezinas pasjon er å levere kosttilskudd og naturlegemidler til hele familien, for å bidra til bedre helse og økt livskvalitet.

 

 


Bedriften er veldig stolt av sine danske røtter, og derfor produseres tablettene også i Danmark. Dette sikrer en god kontroll med både leverandør og kvalitet, slik at Mezina til enhver tid kan stå inne for produktene.

Populære Mezina produkter akkurat nå:

 

Mezina går direkte til kilden til DHA og EPA - helt utenom det marine miljøet.

Omega-3 fettsyrer er flerumettede og er derfor et av de "sunne" fettstoffene. To av formene er spesielt viktige for trivselen vår: DHA (dokoksaksonsyrer) og EPA (eikosapentaensyre)

En god kilde til DHA og EPA er fisk. Fisken spiser Krill, som får Omega 3 ved å spise mikroalger i havet. Fisken blir så fanget og gjort til fiskeolje som vi mennesker spiser.
100 % vegetabilsk Omega3 olje - basert på mikroalger

Hos Mezina har de gått direkte til kilden til DHA og EPA – nemlig mikroalger. Det spesielle med Mezinas AlgeOmega3 er at den er laget av alger som er produsert på land i store tanker under kontrollerte forhold – helt uten å påvirke det maritime miljøet og uten å «stjele» maten ut av næringskjeden i havet.

På denne måten tilbyr Mezina nå en algeolje som er 100 % vegetabilsk med høyt innhold av DHA – absolutt egnet for vegetarianere og veganere.

Som en ekstra bonus er boksen også miljøvennlig og laget av resirkulert plast.

DHA bidrar til å opprettholde en normal hjernefunksjon og et godt syn. EPA og DHA bidrar til normal en hjertefunksjon.


Viser 1 til 48 av 50 (2 sider )