Equazen Eye Q Flytende - Sitron

Flytende Equazen fiskeolje med EPA + DHA + GLA med flerumettede fettsyrer.

200 ml
Alle priser inkluderer toll og MVA
299 kr
Fast lav pris

Kjøp mer, spar mer

Antall Pris/Vare Sparing
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader
Bemerk: Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold.

Beskrivelse

Equazen er en unik kombinasjon av essensielle flerumettede fettsyrer, med en naturlig høyere balanse av EPA i forhold til DHA (omega-3 fettsyrer fra fiskeolje). Den er beriket med GLA fra nattlysolje (omega-6 fettsyrer). Oljen er laget av små sardiner og ansjoser, kombinert med nattlysolje, og gjennomgår en patentert og kostbar prosess for å bevare det høye innholdet av naturlige fettsyrer på best mulig måte.

Kroppen vår trenger essensielle fettsyrer som omega-3 og omega-6, som den ikke kan produsere selv. Equazen® gir en optimal blanding av disse fettsyrene. EPA og DHA, som er de viktigste omega-3 fettsyrene, er rikelig til stede i fet fisk. Equazen® sikrer et tilstrekkelig inntak av disse viktige fettsyrene på en enkel måte.

Equazen® er det enkle valget hvis man vil sikre det daglige behovet for omega-3 og omega-6 fettsyrer og smaken av sitron gjør at det blir en god opplevelse.

Fordeler med Equazen Eye Q Flytende - Sitron:

  • Spesiell kombinasjon av omega-3 og omega-6 fettsyrer for daglig behov.
  • Naturlig høy balanse av EPA i forhold til DHA.
  • Tilført GLA fra nattlysolje for ekstra fordeler.
  • Flytende form med sitronsmak for en frisk opplevelse.
  • Uten lukt og smak av fisk.

Dosering og Anbefalt Bruk:

1 teskje (5 ml) daglig i forbindelse med et måltid.

Start med 1 teskje (5 ml) 3 ganger daglig i 12 uker for optimalt resultat.

Deretter kan dosen reduseres til 1 teskje (5 ml) daglig.

Daglig dosis:

Voksne og børn fra 3 år:For at opnå det bedste resultat anbefales at starte med 1 teskefuld (5 ml) 3 gang dagligt i 12 uger.Derefter kan dosis reduceret til 1 teskefuld (5 ml) dagligt. Alternativt kan man starte med 5 ml dagligt og øge til 3 gange 5 ml over 2-3 uger for at undgå eventuel løs mave.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Kold olie kan være uklar. Omrystes før anvendelse.

Opbevaring:

Inden åbning skal Equazen flydende opbevares tørt og køligt. Skal opbevares i køleskabet efter åbning. Anvendes senest 3 mdr. efter åbning og inden udløbsdato.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Innhold5-15 ml
Fiskeolie (mg)620-1860
- heraf EPA (mg)186-558
- heraf DHA (mg)58-174
Kæmpenatlysolie (mg)200-600
- heraf GLA (mg)20-60


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Skriv en omtale
Equazen Eye Q Flytende - Sitron

captcha
Captcha