Spar
10%

Equazen Chews

Omega-3-6 tyggetabletter

800/200  mg
60 Kapsler
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 323,60 kr 291 kr
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader
Bemerk: Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold.

Beskrivelse

Equazen Chews er praktiske tyggetabletter med et høyt innhold av omega-3-fettsyrene EPA og DHA.

Omega-3 er en essensiell fettsyre, som kroppen selv ikke kan produsere. Equazen Chews fungerer derfor som et perfekt alternativ til barn (og voksne) som ikke spiser fet fisk 2-3 ganger i uken, og dermed risikerer å ikke få nok av de essensielle fettsyrene tilført via kosten.

Equazen fiskeolje stammer fra en bæredyktig kilde av sardiner og ansjos, som begge er ideelle kilder, da disse inneholder en større konsentrasjon av fettsyren EPA. De inneholder dessuten en lavere mengde av tungmetaller, sammenlignet med større fiskearter.

I tillegg til omega-3, inneholder EquazenChews også kjempenattlysolje, som er en naturlig kilde til omega-6-fettsyre (GLA).

Equazen Chews har en deilig og forfriskende smak av jordbær som vil falle i smak hos de fleste, og er dessuten helt uten kunstige tilsetningsstoffer. Dette produktet er derfor velegnet til barn og andre som foretrekker tyggetabletter fremfor kapsler eller flytende olje.

Daglig dosis:

Voksne og børn fra 3 år:2 kapsler (kan tygges) dagligt.Startdosis: For at opnå det bedste resultat anbefales det, at starte med 2 kapsler 3 gange dagligt i 12 uger. Derefter kan dosis reduceres til 2 kapsler daglig.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Indtages i forbindelse med et måltid. Kapselskallen kan også skæres op og olien presses ud på en teske. Indeholder sødestof. Hvis du indtager nogen form for medicin så kontakt din læge før du starter på dette kosttilskud.

Opbevaring:

Tørt, mørkt og køligt. Opbevares bedst i køleskab efter åbning.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Innhold2-6 kapsler% RI (Referanseinntak)
Vitamin E (mg)3,6-1130-92
Fiskeolie (mg)813-2439
- heraf EPA (mg)186-558
- heraf DHA (mg)58-174
Kæmpenatlysolie (mg)200-600
- heraf GLA (mg)20-60


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Skriv en omtale
Equazen Chews

captcha
Captcha