Spar
9%

Eye Q Chews

Omega-3-6 tyggetabletter

Alle priser inkluderer toll og MVA
Vejl. Pris 682,80 kr 617,00 kr

360 Kapsler
På lager
Frakt 79kr
3-6 hverdager
Bemerk: Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold.

Beskrivelse

Eye Q Chews er praktiske tyggetabletter med et høyt innhold av omega-3-fettsyrene EPA og DHA. Omega-3 er en essensiell fettsyre, som kroppen selv ikke kan produsere. Eye Q Chews fungerer derfor som et perfekt alternativ til barn (og voksne) som ikke spiser fet fisk 2-3 ganger i uken, og dermed risikerer å ikke få nok av de essensielle fettsyrene tilført via kosten.

Eye Q fiskeolje stammer fra en bæredyktig kilde av sardiner og ansjos, som begge er ideelle kilder, da disse inneholder en større konsentrasjon av fettsyren EPA. De inneholder dessuten en lavere mengde av tungmetaller, sammenlignet med større fiskearter.

I tillegg til omega-3, inneholder Eye Q Chews også kjempenattlysolje, som er en naturlig kilde til omega-6-fettsyre (GLA).

Eye Q Chews har en deilig og forfriskende smak av jordbær som vil falle i smak hos de fleste, og er dessuten helt uten kunstige tilsetningsstoffer. Dette produktet er derfor velegnet til barn og andre som foretrekker tyggetabletter fremfor kapsler eller flytende olje.

Instruksjon

  • Ta 6 tyggetabletter hver dag i de første 12 uker. Heretter tas 2 tyggetabletter daglig.  
  • Overskrid ikke den anbefalte dagsdose. 
  • Gravide bør konsultere med deres lege innen anvendelse av kosttilskudd. 
  • Produktet oppbevares tørt, kjølig og utilgjengelig for barn.  

Skriv en omtale

captcha
Captcha

Ofte kjøpt sammen med

Populære produkter