Spar
31%

Equazen Chews

Omega-3-6 tyggetabletter

360 Kapsler
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 974,22 kr 669 kr
Tidsbegrenset tilbud
Spar 305,22 kr

Bare 1 dag igjen
På lager | Levering 3-6 ukedager
Fri frakt
Bemerk: Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold.

Beskrivelse

Equazen Chews er tyggekapsler med en herlig jordbærsmak og er helt uten ubehagelig fiskesmak og -lukt. Hvis du eller barnet ditt ikke liker å svelge kapsler, er Equazen Chews det perfekte valget. Kapslene er lett å tygge og jordbærsmaken utledes fra en naturlig aroma laget av røde bær som kirsebær, jordbær og solbær.

Equazen Chews har et høyt innhold av omega-3-fettsyrene EPA og DHA. Disse fettsyrene er essensielle, da kroppen ikke kan produsere dem selv. Derfor fungerer Equazen Chews som et ideelt alternativ for barn (og voksne) som ikke spiser fet fisk 2-3 ganger i uken og dermed risikerer å ikke få tilstrekkelig med disse essensielle fettsyrene gjennom kostholdet.

Fiskeoljen i Equazen stammer fra en bærekraftig kilde av sardiner og ansjos, ideelle kilder med høyere konsentrasjon av EPA. Den inneholder også lavere nivåer av tungmetaller sammenlignet med større fiskearter. I tillegg til omega-3 inneholder Equazen Chews også kjempenattlysolje, som er en naturlig kilde til omega-6-fettsyren GLA.

Equazens egenskaper er dokumentert gjennom mange års kliniske studier, publisert i anerkjente tidsskrifter. En av fordelene med denne forskningen er at et produkt som har vist dokumentert effekt i vitenskapelige studier, kan garantere at det blir absorbert i kroppen, virker som tiltenkt og er trygt å konsumere.

Fisksmaken og -lukten er fjernet gjennom en patentert prosess, som samtidig bevarer de naturlige fettsyrene på best mulig måte.

Fordeler med Equazen Chews

  • Lett å konsumere for de som har vanskeligheter med å svelge kapsler.
  • Frisk jordbærsmak uten ubehagelig fiskesmak.
  • Dokumentert effekt gjennom kliniske studier.
  • Patentert prosess fjerner fiskesmak og -lukt.
  • Bærekraftig kilde av omega-3-fettsyrer.
  • Lavere nivåer av tungmetaller i forhold til større fiskearter.
  • Naturlig kilde til både omega-3 og omega-6-fettsyrer.
  • Fri for kunstige tilsetningsstoffer.

Bruk:

Dosering for barn fra 3 år og voksne er 2 kapsler daglig i forbindelse med et måltid.

Daglig dosis:

Voksne og børn fra 3 år: 2 kapsler (kan tygges) dagligt. Startdosis: For at opnå det bedste resultat anbefales det, at starte med 2 kapsler 3 gange dagligt i 12 uger. Derefter kan dosis reduceres til 2 kapsler dagligt.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Indtages i forbindelse med et måltid. Indeholder sødestof. Til mindre børn anbefales det, at olien presses ud af kapslen eller, at man anvender Equazen flydende. Hvis du indtager nogen form for medicin så kontakt din læge før du starter på dette kosttilskud.

Opbevaring:

Opbevares tørt køligt og mørkt. Opbevares bedst i køleskab efter åbning.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Innhold2-6 kapsler% RI (Referanseinntak)
Vitamin E (mg)3,6-1130-92
Fiskeolie (mg)813-2439
- heraf EPA (mg)186-558
- heraf DHA (mg)58-174
Kæmpenatlysolie (mg)200-600
- heraf omega-6 fedtsyre GLA (mg)20-60


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Skriv en omtale
Equazen Chews

captcha
Captcha