Spar
15%

Equazen Kapsler

Omega-3-6 fiskeoljekapsler

500  mg
60 Kapsler
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 306,48 kr 259 kr
Tidsbegrenset tilbud
Spar 47,48 kr

9 dager igjen
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader
Bemerk: Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold.

Beskrivelse

Equazen fiskeolje har et særlig høyt innhold av flerumettede fettsyrer i form av omega-3 fettsyrene EPA og DHA. Omega-3 er en essensiell fettsyre, som kroppen selv ikke kan danne. Dette betyr at det er viktig å innta den gjennom kosten. Mange får dessverre ikke nok omega-3 fettsyrer gjennom kosten.

Equazen er et perfekt kosttilskudd til personer som ikke spiser fet fisk jevnlig, og som derfor risikerer å ikke få nok av de essesielle fettsyrer gjennom kosten. Fiskeoljen i Equazen kapslene kommer fra en bæredyktig kilde av sardiner og ansjoser, som utmerker seg ved at de inneholder en større konsentrasjon av fettsyren EPA, samtidig som at de har en lavere mengde av tungmetaller enn større fisk.

Equazen inneholder også kjempenattlysolje, som er en naturlig kilde til omega-6 fettsyren GLA. GLA menes blant annet å kunne ha en viss positiv innflytelse på de ubehagelige smertene som oppstår ved overgangsalderen.

Equazen er dessuten helt fri for gluten og kunstige tilsetningsstoffer.

Daglig dosis:

Voksne og børn fra 5 år:2 kapsler dagligtStartdosis: For at opnå det bedste resultat anbefales det at, at starte med 2 kapsler 3 gange dagligt i 12 uger. Derefter kan dosis reduceres til 2 kapsler dagligt.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Indtages i forbindelse med et måltid. Til mindre børn anbefales det, at olien presses ud af kapslen eller at man anvender Equazen flydende mikstur Hvis du indtager nogen form for medicin så kontakt din læge før du starter på dette kosttilskud.

Opbevaring:

Tørt, mørkt og køligt. Opbevares bedst i køleskab efter åbning.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Innhold2-6 kapsler% RI (Referanseinntak)
Vitamin E (mg)3,6-1130-92
Fiskeolie (mg)813-2439
- heraf EPA (mg)186-558
- heraf DHA (mg)58-174
Kæmpenatlysolie (mg)200-600
- heraf GLA (mg)20-60


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Skriv en omtale
Equazen Kapsler

captcha
Captcha