Spar
12%

Equazen Eye Q Fiskeolje

Equazen (tidligere Eye Q) - helt uten smak og lukt av fisk - en intelligent sammensetning av fettsyrer

500  mg
360 Kapsler
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 905,73 kr 799 kr
Fast lav pris
Spar 106,73 kr
På lager | Levering 3-6 ukedager
Fri frakt
Bemerk: Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold.

Beskrivelse

Equazen (tidligere kjent som Eye Q) - helt uten smak og lukt av fisk - er en intelligent sammensetning av fettsyrer.

Eye Q har nå blitt omdøpt til Equazen, men ingenting har endret seg - den inneholder de samme kvalitetsingrediensene som før. Equazen er et unikt fiskeoljeprodukt som har en høyere EPA-innhold sammenlignet med DHA i sine omega-3 og omega-6 fettsyrer.

Hovedingrediensen i Equazen er Kiruna-olje, som er utvunnet fra små fisk som sardiner og ansjos, kombinert med nattlysolje. Denne oljen gjennomgår en patentert og kostbar prosess for å sikre bevarelse av sitt høye nivå av naturlige fettsyrer. Equazens unike sammensetning, tidligere kjent som Kiruna-olje, har en balansert forhold mellom EPA og DHA, kombinert med GLA. Den gjennomgår grundige tester for å oppfylle reglene for innhold av pesticider og tungmetaller.

EPA, DHA og GLA er flerumettede fettsyrer som finnes i alle våre celler. Disse fettsyrene fungerer som byggesteiner for cellemembraner og rom, og sikrer integriteten og funksjonen til cellene våre. Uten disse sunne fettene ville cellene våre være permeable og ustabile, noe som ville føre til lekkasje av deres innhold.

Equazen finnes i både tyggekapsler og flytende form. Du kan utforske hele produktutvalget her:

Equazen Eye Q fiskeolje har vist seg å:

  • Bidra til å forbedre oppmerksomhet og konsentrasjon ved å øke oppmerksomhet og fokus
  • Bidra til å forbedre læringsferdighetene: som lesing, skriving og tegning
  • Støtte hjernefunksjoner: Ved å gi essensielle fettsyrer som støtter hjernens utvikling

Equazen®-kapsler: Nøkkelingredienser

Omega-3 og Omega-6 er essensielle fettsyrer som er avgjørende for god helse. Siden kroppen din ikke kan produsere noen av disse essensielle fettsyrene, må de fås gjennom kosten.
Equazen er en unik sammensetning med et vitenskapelig bevist forhold mellom EPA:DHA:GLA = 9:3:1, som har vist seg å bidra til å forbedre kognitive funksjoner hos barn med lærevansker. EPA, DHA og GLA spiller alle en viktig rolle i hjernens utvikling.

Eye Q fiskeolje har et spesielt høyt innhold av flerumettede fettsyrer i form av omega-3 fettsyrene EPA og DHA. Oljen i Eye Q kommer fra en bærekraftig kilde av sardiner og ansjos, som kjennetegnes ved å inneholde en høyere konsentrasjon av fettsyren EPA, samt ha en lavere mengde tungmetaller enn man ser i større fisk.

Eye Q inneholder også nattlysolje som er en naturlig kilde til omega-6-fettsyrer (GLA). Eye Q er helt uten gluten og kunstige tilsetningsstoffer.

Fordeler med Equazen Eye Q fiskeolje:

  • Høye nivåer av omega-3: Omega-3 er en essensiell fettsyre som kroppen ikke kan produsere på egen hånd. Det betyr at det er viktig å ta dette gjennom kosten. Mange får imidlertid ikke i seg nok omega-3 fettsyrer gjennom kosten. Eye Q fiskeolje er et perfekt kosttilskudd for personer som ikke spiser fet fisk regelmessig og derfor risikerer å ikke få i seg nok essensielle fettsyrer gjennom kosten.
  • Spesielt rik på EPA: Omega-3 fettsyrer refererer til to forskjellige typer fettsyrer, EPA og DHA, hvorav DHA er den vanligste som finnes i sentralnervesystemet. Paradoksalt nok har det vist seg at selv om DHA er den fettsyren som bidrar mest til god helse, gis det kun en begrenset effekt ved å spise ren DHA. EPA fungerer som en slags regulerende faktor og omdannes også direkte til DHA i hjernen. En fiskeolje bør generelt alltid inneholde minst 62 % EPA sammenlignet med DHA for en optimal effekt. Eye Q fiskeolje inneholder 76 % EPA fettsyre i forhold til DHA.
  • Med nattlysolje: Eye Q fiskeolje inneholder også 200 mg nattlysolje per kapsel. Denne er rik på omega-6-fettsyren GLA, som blant annet antas å ha en viss positiv effekt på ubehagelige menopausale symptomer.
  • Utrolig ren fiskeolje: Eye Q fiskeolje er laget av ansjos og sardiner, småfisk som er lavere i næringskjeden. Dette kombinert med at fisken alltid fanges etter at den kun har gjennomlevd én sesong sikrer at innholdet av eventuelle tungmetaller i fisken er minimalt. Deretter vaskes og fryses den. Fisken filtreres for å fjerne all risiko for urenheter så det blir en god og ren fiskeolje. Denne prosessen sikrer også at Eye q fiskeolje har en veldig mild smak og ikke harskner så raskt.
  • Bærekraftig produksjon: Equazen, virksomheten bak Eye Q fiskeolje, henter alltid fisken de bruker til olje fra bærekraftige fiskerier i det sørlige Stillehavet. Eqauzens engasjement for fiskeoljeproduksjon er blir kontrollert og de har status som sertifisert "Friend of the Sea".

Anbefaling: For maksimale kognitive fordeler, bør du vurdere å kombinere Equazen med KeenMind. Begge kosttilskuddene støtter hjernens helse, men de virker på forskjellige måter. DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon med et daglig inntak av 250 mg DHA. Bacopa monnieri støtter kognitive funksjoner.

Dosering og bruk: For voksne og barn fra 5 år: Ta 2 kapsler daglig sammen med et måltid.

Startdose: For å oppnå de beste resultatene, anbefales det å starte med 6 kapsler per dag i de første 12 ukene. Deretter kan dosen reduseres til 2 kapsler per dag.

Equazen-kapsler er små, noe som gjør dem lette å svelge, og de gir ikke fiskeoppstøt. Kapselskallet er laget av halal- og kosher-sertifisert bovint gelatin.

Vanskeligheter med å svelge fiskeoljekapsler? Equazen er også tilgjengelig i tyggekapsler med tilsatt jordbærsmak, både for barn og voksne. Equazen Chews-kapsler er mykere enn vanlige kapsler og har en matt finish. De inneholder flytende olje med jordbærsmak i kapselen. Kapselen kan svelges eller innholdet kan tygges og deretter spyttes ut om ønskelig. Det er ingen aktive ingredienser i kapselskallet. Equazen Chews anbefales for alle som har problemer med å svelge vanlige kapsler, inkludert både barn og voksne.

Daglig dosis:

Voksne og børn fra 5 år:2 kapsler dagligtStartdosis: For at opnå det bedste resultat anbefales det, at starte med 2 kapsler 3 gange dagligt i 12 uger. Derefter kan dosis reduceres til 2 kapsler dagligt.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Indtages i forbindelse med et måltid. Til mindre børn anbefales det at olien presses ud af kapslen eller at man anvender eye q flydende. Før du starter på dette kosttilskud, så kontakt din læge eller en farmaceut, hvis du indtager nogen form for medicin.

Opbevaring:

Tørt, køligt og mørkt. Opbevares bedst i køleskab efter åbning.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Innhold2-6 kapsler% RI (Referanseinntak)
Vitamin E (mg)3,6-1130-92
Fiskeolie (mg)813-2439
- heraf EPA (mg)186-558
- heraf DHA (mg)58-174
Kæmpenatlysolie (mg)200-600
- heraf GLA (mg)20-60


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Thora 2019-02-09 17:54:55

Supergodt produkt - og til en meget overkommelig pris!

Pia S. 2018-10-26 18:05:18

Da jeg ikke er den store fiskespiser, er Eye Q et rigtigt godt alternativ til at få Omega 3 - 6 - i den af Sundhedsstyrelsen anbefalede mængde.

Nina Elkjær 2018-01-31 08:54:22

Fantastisk produkt der er videnskabeligt testet. Holder hvad det lover.

Britta 2017-12-04 16:41:29

Små synkevenlige kapsler, som selv mindre børn kan sluge uden problemer.

Malene 2017-11-21 12:00:17

Fantastisk produkt. Mine unger og jeg tager det - og det giver overskud.

Lone 2017-08-14 14:42:22

Hurtigt og nem bestilling og levering indenfor få dage. eye Q giver vi vores søn og kan nu se det rigtig begynder at virke som det skal. Dejligt og nemt.

Marie S. 2017-01-25 10:44:11

Min mand og vores børn spiser denne fiskeolie hver dag og vi er fint tilfredse. Jeg syntes dog at der er lidt meget at skulle tage 6 kapsler om dagen i starten? vi tager bare 2 hos os sammen med en vitaminpille.

Skriv en omtale
Equazen Eye Q Fiskeolje

captcha
Captcha