Spar
29%

Equazen Eye Q Fiskeolje

Fiskeolje med et høyere avbalansert innhold av EPA i forhold til DHA

500  mg
180 Kapsler
Alle priser inkluderer toll og MVA
FØR 563,30 kr 399 kr
Fast lav pris
Spar 164,30 kr
På lager | Levering 3-6 ukedager
Se fraktkostnader
Bemerk: Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold.

Beskrivelse

Equazen er en annerledes fiskeolje. Equazen fiskeolje har et spesielt høyt innhold av flerumettede fettsyrer i form av omega-3 fettsyrene EPA og DHA.

Oljen i Equazen stammer fra en bæredyktig kilde av sardiner og ansjoser, som er spesielle fordi de inneholder en større konsentrasjon av fettsyren EPA, og en lavere mengde tungmetall enn større fisk har. Equazen inneholder også nattlysolje som er en naturlig kilde til Omega-6 fettsyrer (GLA). Equazen er glutenfri og uten kunstige tilsetningsstoffer.

Se hele utvalget vårt fra Equazen her.

Du burde velge Equazen fiskeolje fordi:

  • Høyt innhold av omega-3: Omega-3 er en essensiell fettsyre som kroppen ikke kan produsere selv. Det betyr at det er viktig å ta dette gjennom kosten. Mange får imidlertid ikke i seg nok omega-3 fettsyrer gjennom kosten. Eye Q fiskeolje er et perfekt kosttilskudd for personer som ikke spiser mat som inneholder fet fisk regelmessig og derfor risikerer å ikke få nok essensielle fettsyrer gjennom kosten.
  • Spesielt høyt innhold av EPA: Omega-3 fettsyrer refererer til to forskjellige typer fettsyrer, EPA og DHA, hvorav DHA er den vanligste som finnes i sentralnervesystemet. Paradoksalt nok har det imidlertid vist seg at selv om DHA er den fettsyren som bidrar mest til god helse, gis det kun en begrenset effekt ved å spise ren DHA. EPA fungerer som en slags regulatorisk faktor og omdannes også direkte til DHA i hjernen. En fiskeolje bør generelt alltid inneholde minst 62 % EPA sammenlignet med DHA for en optimal effekt. Eye Q fiskeolje inneholder 76 % EPA fettsyre i forhold til DHA.
  • Med Nattlysolje: Eye Q fiskeolje inneholder også 200 mg nattlysolje per kapsel. Denne er rik på omega-6-fettsyren GLA, som blant annet antas å ha en viss positiv effekt på ubehagelige menopausale symptomer.
  • Utrolig ren fiskeolje: Eye Q fiskeolje er laget av ansjos og sardiner, småfisk som er lavere i næringskjeden. Dette kombinert med at fisken alltid fanges etter at den kun har gjennomlevd én sesong, noe som sikrer at innholdet av eventuelle tungmetaller i fisken er minimalt. Deretter vaskes og fryses den. Fisken filtreres for å fjerne all risiko for den som bare omgir god fiskeolje. Denne prosessen sikrer også at Eye q fiskeolje har en veldig mild smak og ikke harskner som sådan raskt.
  • Bærekraftig produsert: Equazen, virksomheten bak Eye Q fiskeolje, henter alltid fisk brukt i olje fra bærekraftige fiskerier i det sørlige Stillehavet. Eqauzens engasjement for fiskeoljeproduksjon er brakt under kontroll og av deres status som sertifisert "Venn av havet".

 

Daglig dosis:

Voksne og børn fra 5 år:2 kapsler dagligt. For at opnå det bedste resultat anbefales det, at starte med 2 kapsler 3 gange dagligt i 12 uger. Derefter kan dosis reduceres til 2 kapsler dagligt.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Indtages i forbindelse med et måltid. Til mindre børn anbefales det, at olien presses ud af kapslen eller at anvende Equazen flydende. Hvis du indtager nogen form for medicin så kontakt din læge før du starter på dette kosttilskud. Kapslen er fremstillet af oksegelatine. Der er certifikat på, at kødet er halal- og kosherslagtet.

Opbevaring:

Opbevares tørt, køligt og mørkt. Opbevares bedst i køleskab efter åbning.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Innhold2-6 kapsler% RI (Referanseinntak)
Vitamin E (mg)3,6-1130-92
Fiskeolie (mg)813-2439
- heraf EPA (mg)186-558
- heraf DHA (mg)58-174
Kæmpenatlysolie (mg)200-600
- heraf GLA (mg)20-60


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Skriv en omtale
Equazen Eye Q Fiskeolje

captcha
Captcha